Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Succes la limită și maxim de puncte pentru olteniSportPictures.eu
28 Iul 2019

Liga 1: Succes la limită și maxim de puncte pentru olteni

Victorie la limită pentru Universitatea pe ”Ion Oblemenco” în meciul cu Chindia și oltenii se instalează pe primul loc al clasamentului cu maximum de puncte.

Formația pregătită de Corneliu Papură a înscris unicul gol al partidei în startul reprizei secunde, la 20 de secunde de la fluierul de reluare a jocului, Mihai Roman a apărut la 6 metri și a reluat centrarea foarte bun trimisă de Martic din apropierea liniei de fund a terenului, surprinzând nepregătită defensiva târgovișteană.

Până la deschiderea scorului, oltenii au avut două șuturi pe poartă în minutele 18 și 31 prin Cicâldău și respectiv Kelic, ambele reținute de Aioani, și o execuție a lui Martic la colțul lung în minutul 36, dar care nu a prins cadrul porții. Oaspețiii s-au apropiat periculos în minutul 41, Florea alegând soluția voleului la o respingere imprecisă a lui Kelic, dar șutul său din interiorul careului trece peste transversală. Ultima ocazie a primei reprize aparține lui Cicâldău în minutul 45, execuție din lovitură liberă ce se ducea sub transversală, dar Aioani s-a destins ca un arc și a respins în corner.

După deschiderea scorului gazdele reduc turația, Chindia fiind timidă pe fază ofensivă și având doar un șut deviat în minutul 65 prins de Pigliacelli. Pe final de joc Mihai Roman are o nouă lovitură de cap reținută de Aioani în minutul 85, tot el încercând o reluare cu călcâiul două minute mai târziu, dar nu-l poate păcăli pe portarul oaspeților. Atunci când nu se aștepta nimeni, târgoviștenii dau emoții tribunei la faza din minutul 89 la care Neicuţescu a trimis cu capul în transversală centrarea lui Martac.

Oltenii obțin o victorie de moral înaintea returului cu Honved din Europa League, în timp ce Chindia rămâne cu un punct și se pregătește să primească vizita campioanei.

 

Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște 1-0 (0-0)

Au marcat: Mihai Roman (min. 46)

Universitatea Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli - Vlădoiu (min. 25 Martic), Acka, Kelic, Bancu - Ivanov, Cicâldău (min. 79 Vătăjelu), Qaka (min. 65 Mateiu) - Bărbuţ, M. Roman, V. Constantin

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Aioani - Martac, Dinu, Leca, Neciu - Novac, L. Mihai (min. 61 Bic) - Neguţ, Neicuţescu, Florea (min. 74 Cherchez) - Voduţ (min. 61 Dumitraşcu)

Alte știri din Liga 1