Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Succes categoric al medieșenilor la Voluntari Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Aug 2019

Liga 1: Succes categoric al medieșenilor la Voluntari

Cu Edi Iordănescu revenit pe bancă, Gaz Metan a trecut de FC Voluntari pe arena de la marginea Bucureștiului ce poartă numele tatălui tehnicianului medieșenilor.

Jocul a fost la discreția oaspeților, care au deschis scorul în minutul 28 prin Cardoso, ex-napoletanul ”Mitică” reluând în plasă cu capul centrarea din corner a lui Armaș și trecându-și în cont prima reușită în tricoul ”zebrelor” ardelene. Mai mult decât atât, Gaz Metan și-a dublat avantajul pe tabelă în minutul 43, autorul reușitei fiind Velisar, aflat și el la primul gol pentru Gaz Metan după un slalom printre fundașii echipei ilfovene și un șut pe jos din interiorul careului.

După o ratare nonșalantă a lui Olaru în startul reprizei secunde, șut în plasa laterală din postură de unu la unu cu Mitrev, Sergiu Buș stabilește scorul final în minutul 53 după o pasă subtilă a lui Cardoso și o minge ”înțepată” pe lângă Mitrev. Tot Buș a trimis în bară un minut mai târziu, iar pe final de meci gazdele s-au apropiat mai periculos de buturile lui Pleșca, însă portarul medieșenilor s-a opus cu succes la șutul lui Țîră din minutul 76 și cel al lui Ion Gheorghe din minutul 86.

Cu 12 puncte, Gaz Metan urcă pe locul 4 și va primi etapa viitoare vizita celor de la FCSB, în timp ce FC Voluntari se va deplasa la Ovidiu pentru meciul cu FC Viitorul.

 

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 0-3 (0-2)

Au marcat: D. Cardoso (min. 28), Velisar (min. 43), S. Buş (min. 53)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev - Miranda, Balaur, Armaş, Vlad - Căpăţînă (min. 67 Harrer), Gorobsov, Ion Gheorghe - Costin (min. 46 Laidouni), G. Deac (min. 46 Popadiuc), Ţîră

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca - R. Romeo (min. 73 Drăghici), Larie, Constantin, Velisar - Droppa, Fofana, Olaru - Ely Fernandes, S. Buş (min. 79 Roşu), Cardoso (min. 59 Chamed)

Alte știri din Liga 1