Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sub zodia ghinionuluiAndrei Luca / SportPictures.eu
18 Mar 2016

Liga 1: Sub zodia ghinionului

Tristețe în Copou la finalul unui meci în care elevii lui Nicolo Napoli au avut o mulțime de ocazii pe care le-au ratat cu seninătate și un penalty executat catastrofal.

CSMS Iași a început, practic, de la 0-1 partida cu FC Voluntari, oaspeții înscriind prin Bălan după o centrare de pe stânga a lui Kone și o recentrare cu capul a lui Achim care i-a pus vârfului de atac mingea la 6 metri. Ieșenii nu au acuzat șocul și au asaltat poarta lui Calancea, în minutul 21 apărând o primă ocazie imensă: pe un contraatac 4 contra 1 Bole rămâne singur cu portarul oaspeților, dar trage direct în el și faza se răcește. La numai două minute distanță Golubovic reușește o execuție de finețe cu călcâiul din 6 metri la centrarea lui Andrei Cristea de pe partea dreaptă, dar Calancea este atent și scoate de sub transversală. Portarul ilfovenilor are o nouă paradă în minutul 26, când scoate șutul puternic din interiorul careului al lui Vasile Gheorghe, și părea că are șanse mici de a-și salva din nou echipa în minutul 38 la penalty-ul dictat la faultul în careu al lui Țîru asupra lui Andrei Cristea. Salvarea lui Calancea a venit de la Golubovic, executantul ieșenilor trimițând puternic peste transversală, iar după o repriză secundă fără mari ocazii Cristea a semnat ultima șansă mare a gazdelor în ultimul minut de joc, șutul său trecând pe lângă bara de la colțul lung.

S-a încheiat CSMS Iași – FC Voluntari 0-1 (0-1), victorie cu care ilfovenii ies, temporar, din zona retrogradării.

 

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac (min. 12 Caparco) - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - A. Crețu (min. 59 Onduku), V. Gheorghe (min. 59 Enescu), Ciucă, Bole - A. Cristea, Golubovic

FC Voluntari (antrenor Ionel Ganea): Calancea - L. Rus, Maftei, Ţîru, Barna - Achim (min. 83 Pancu), Moke - Alcenat, Kone (min. 71 Voduț), Spahija - Ad. Bălan (min. 78 Tudorie)

Alte știri din Liga 1