Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sub bagheta ”SMURD-ului”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Sep 2018

Liga 1: Sub bagheta ”SMURD-ului”

Astra Giurgiu se exprimă cu totul altfel de la revenirea pe bancă a lui Gigi Mulțescu, cel cunoscut cu supranumele de ”SMURD” reușind încă o dată să provoace un șoc pozitiv unei formații aflată în criză de identitate, chiar dacă aceasta era neînvinsă după 8 etape. Al doilea meci sub bagheta sa a adus o victorie concludentă în compania unei formații cu pretenții, ce a pornit remarcabil această ediție de campionat. Cu Mihai Teja la cârmă și Cristi Pustai director tehnic, Gaz Metan Mediaș a dat fiori granzilor în meciurile disputate, dar nu a mai avut replică la prestația echipei giurgiuvene din această seară de pe ”Marin Anastasovici”.

Gazdele au deschis scorul în minutul 40 prin Bahamboula, jucătorul de origine congoleză reluând cu capul din 6 metri centrarea lui Begue de pe flancul stâng, iar giurgiuvenii au intrat în avantaj la pauză. La zece minute după reluarea jocului Luis Aurelio își lasă coechipierii în inferioritate numerică după ce a luat al doilea cartonaș galben, iar balanța se înclină definitiv în favoarea Astrei. Alibec driblează și construiește faza golului doi venit în minutul 63, pasa lui pentru Begue fiind continuată cu o centrare la 4 metri de linia porții pentru Neluț Roșu și tabela indica 2-0. Scorul final a fost stabilit de același Neluț Roșu în minutul 75 care din nou a îndeplinit o formalitate după ce pasa lui Alibec l-a găsit liber pe Llullaku în careul medieșenilor, iar mai departe mingea trimisă din prima de mijlocașul albanez a fost reluată în plasă din colțul careului mic de fostul component al formațiilor Concordia și FC Viitorul. După o bară a lui Buș în minutul 88, partida se încheie Astra – Gaz Metan 3-0 (1-0), rezultat ce urcă echipa gazdă pe locul 2 cu 17 puncte, în timp ce medieșenii suferă prima înfrângere după trei etape și staționează pe locul 6 cu 14 puncte.

 

Astra Giurgiu (antrenor Gheorghe Mulțescu): Iliev - Butean, Erico, Cestor, Radunovic - Biceanu - Bahamboula (min. 55 Roşu), R. Moise (min. 74 L. Buş), Begue, Llullaku - Alibec (min. 77 Zoua)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca - R. Romeo, M. Constantin, I. Cristea, Trif - L. Aurelio, Fofana - Ely, Olaru (min. 46 N. Chamed), Caiado (min. 65 Ivanov) - Fortes (min. 69 Yazalde)

Alte știri din Liga 1