Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ”Studenții” Universității sunt integraliștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Sep 2020

Liga 1: ”Studenții” Universității sunt integraliști

FC Argeș a început foarte slab partida cu Universitatea Craiova, însă un gol pe final a relansat partida și putea forța o remiză nesperată.

Veniți ca mari favoriți pe terenul ultimei clasate, jucătorii pregătiți de Cristiano Bergodi își vedeau transpusă în practică superioritatea după numai un sfert de oră de joc. Cicâldău a deschis scorul în minutul 9 cu o lovitură de cap din 6 metri după centrarea lui Vlădoiu, luându-i prim-planul colegului său Koljic, dar s-a revanșat față de acesta în minutul 15 când i-a pasat cu călcâiul în careu și l-a lăsat singur cu Croitoru pentru a-și trece la rândul său numele pe tabelă. A urmat o dominare a oaspeților, argeșenii izbutind să iasă din propria jumătate de teren fără consistență în acțiunile lor. Abia în minutul 45 s-au apropiat periculos de buturile lui Pigliacelli cu Malele ratând incredibil din 4 metri reluarea în plasă a balonului centrat de pe stânga de Mușat.

În partea a doua a jocului tot Universitatea a fost mai periculoasă, cu Koljic trimițând peste transversală cu capul în minutul 57, apoi Croitoru respingând șutul de la distanță al lui Nistor din minutul 64 și cu indecizia aceluiași Nistor în minutul 77 când în locul unei finalizări din careu a ales varianta pasei laterale pentru Mihăilă. Oaspeții se retrag și îi lasă pe piteșteni să urce mai mult în ultimele 10 minute, Mușat trimite periculos din unghi, sub transversală, în minutul 82, dar Pigliacelli respinge în corner, pentru ca în minutul 88 Honciu să înscrie din colțul careului mic cu un șut printre picioarele portarului Universității. În minutele de prelungiri Gabi Deac încearcă să-l lobeze cu capul pe Pigliacelli, dar dintr-o poziție de ofsaid și partida se încheie cu victoria oaspeților, care își păstrează parcursul perfect după 5 etape scurse din această ediție de campionat.

 

FC Argeș – Universitatea Craiova 1-2 (0-2)

Au marcat: Honciu (min. 88)/Cicâldău (min. 9), Koljic (min. 15)

FC Argeș (antrenor Ionuț Badea): Croitoru – Tofan, Leca, Deslandes, Muşat – Prepeliţă, Meza Colli (min. 90 Năstăsie) – Grecu, Şerban (min. 46 Honciu), Cozma (min. 2 Blejdea, min. 79 G. Deac) – Malele (min. 79 Ndiaye)

Universitatea Craiova (antrenor Cristiano Bergodi): Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălaşa, Bancu – Bic (min. 82 Mateiu), Nistor, Cicâldău – Ivan (min. 69 Mihăilă), Koljic (min. 81 Tudorie), Baiaram (min. 58 Bărbuţ)

Alte știri din Liga 1