Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Stoican învinge Dinamo în CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
21 Sep 2018

Liga 1: Stoican învinge Dinamo în Copou

Dinamo a pierdut meciul de pe arena ”Emil Alexandrescu” din Copou în fața unei Politehnica Iași care a interpretat foarte bine partitura compusă de dirijorul său Flavius Stoican și a profitat de șocul din sânul echipei oaspete provocat de anunțul despărțirii făcut de Ionel Dănciulescu. A treia victorie consecutivă obținută de ieșeni îi duce până pe loc de play-off, în timp ce alb-roșiii rămân la trei puncte în urma locului 6 ocupat de CFR Cluj și au un joc în plus față de echipele de pe locurile de deasupra lor.

Sin și Flores au fost cei mai importanți oameni ai gazdelor în prima repriză, primul cu un șut în bară în minutul 20 și o reluare din cădere, din unghi, din apropierea liniei de fund, în minutul 32 când a fost blocat greu de Penedo. Cel de-al doilea a ratat o ocazie imensă în minutul 28 cu o lovitură de cap din 2 metri blocată de portarul oaspeților, dar s-a revanșat înscriind singurul gol al partidei în minutul 38. Incursiunea lui Platini pe direcția porții dinamoviste a continuat cu o pasă către atacantul costarican, care a preluat inteligent pe lângă Grigore și a șutat perfect pentru a-l învinge pe Penedo înainte de a fi blocat de Katsikas. Tot Flores a avut în gheată golul de 2-0 în minutul 70, dar șutul său ce se ducea sub transversală a fost scos cu o paradă de Penedo, zece minute mai târziu fiind rândul lui N’Dongala să-l pună în valoare pe singurul reprezentant al campionatului intern la Campionatul Mondial din Rusia din acest an. Singura ocazie a lui Dinamo a venit în minutul 82 când dintr-un concurs de împrejurări balonul a ajuns la Hanca și din 7 metri a reușit contraperformanța să tragă mult peste transversală.

S-a încheiat Politehnica Iași – Dinamo 1-0 (1-0), a treia înfrângere consecutivă pentru echipa din Ștefan cel Mare care are nevoie să se reseteze pentru a nu risca repetarea experienței nefericite din sezonul anterior.

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Zaharia, Mihăescu, Frăsinescu, Panţîru - Qaka, Cioinac - Platini (min. 66 N’Dongala), Flores (min. 84 L. Rus), Sin - A. Cristea (min. 71 Enoh)

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Penedo - Corbu, Mezague, Katsikas, R. Grigore - Hanca, Gomelt (min. 68 R. Moldoveanu), Nistor (min. 46 Cooper) - Salomao, Subotic (min. 61 D. Popa), Popovici

Alte știri din Liga 1