Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Steaua se încoronează la IașiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Mai 2015

Liga 1: Steaua se încoronează la Iași

Meci greu pentru Steaua în deplasarea cu CSMS Iași, unde antrenorul Nicolo Napoli a cantonat întreaga echipă în treimea proprie pentru a bloca toate căile de acces către poarta lui Caparco.

Adi Popa a fost aproape de a da lovitura în minutul 12 după o sincopă în construcția ieșeană, aripa de buzunar a Stelei primind într-o zonă liberă și după ce a pătruns și l-a depășit pe Caparco, a trimis balonul în transversala porții rămase complet goală. A fost prima și cea mai importantă ocazie stelistă, chiar dacă Stanciu, din voleu, Neagu, din lovitură liberă, și Chipciu, minge respinsă din fața porții de Plămadă, au avut ocazii mai mult sau mai puțin importante. În minutul 77 Iancu a semnat cea mai mare ocazie a reprizei secunde, balonul șutat de el din marginea careului fiind deviat de un fundaș ieșean și apoi respinsă de Caparco cu un reflex de zile mari. După un alt voleu al lui Stanciu respins de portarul ieșean, ultimele 10 minute din timpul regulamentar și prelungirile au fost lipsite de faze clare de poartă.

S-a încheiat CSMS Iaşi - Steaua 0-0, dar punctul obținut în deplasare i-a permis fostei campioane să devină noua campioană a României! Al 26-lea titlu obținut de Steaua este al doilea trofeu al acestui sezon, roș-albaștrii îndreptându-se încrezători către finala Cupei României ce va avea loc duminică, 31 mai pe Arena Națională.

 

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Caparco - Mihalache, Ciucă, Plămadă, Ţigănasu - Enescu (min. 82 Olah), Milic - Boşoi, Creţu (min. 90 Coşereanu), Ciucur - Golubovic

Steaua (antrenor Costel Gâlcă): Niţă - Râpă (min. 70 Iancu), Tamaş, Varela, Toşca (min. 54 Latovlevici) - Breeveld, Neagu - Popa, Stanciu, Chipciu - Ţucudean (min. 46 Rusescu)

Alte știri din Liga 1