Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Steaua - Oțelul Galați 1-2Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Apr 2015

Liga 1: Steaua - Oțelul Galați 1-2

Steaua București a fost învinsă de Oțelul Galați, ''lanterna roșie'', cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii 1 de fotbal, cea mai mare surpriză a acestui campionat.

Steaua, care a făcut din nou un joc sub așteptări, putea obține un punct, totuși, dacă Rusescu nu ar fi irosit un penalty în prelungirile meciului. Oțelul a marcat ambele goluri la capătul unor contraatacuri, prin Iasmin Latovlevici (autogol, 19) și Jugurtha Hamroun (45). Steaua a reușit să înscrie prin George Țucudean (77).

Steaua ar fi trebuit să primească alte două penalty-uri, în minutele 27 (Andrei Prepeliță faultat în careu de Dan Popescu) și 65 (henț în careu Lucian Murgoci), având și o bară prin Țucudean (5). Latovlevici a jucat pentru prima oară la Steaua din etapa a 12-a.

Oțelul, care nu mai câștigase din etapa a 15-a, este la a treia victorie în acest campionat. Gălățenii nu marcaseră niciun gol în precedentele cinci partide. Oțelul mai marcase o singură dată în acest campionat două goluri într-un meci, în etapa a șasea, 2-0 cu Rapid. Florin Marin este singurul antrenor care a învins-o pe Steaua de două ori în acest campionat, după succesul cu Ceahlăul la București (1-0).

Steaua a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie, un egal și două eșecuri, ambele acasă, și mai are un singur punct avans față de ASA Tg. Mureș.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Liga 1