Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Start în forță, final în genunchiRazvan Politic / SportPictures.eu
02 Dec 2015

Liga 1: Start în forță, final în genunchi

Petrolul a reușit performanța de a-și pune singur piedică după ce a pornit în trombă partida din deplasarea de la Botoșani.

Oaspeții s-au instalat la cârma jocului printr-un gol marcat în minutul 8 de Zoubir cu un șut din marginea careului mare, apoi botoșenenii semnează prima ocazie prin Martinus, a cărui lovitură de cap este scoasă de Cobrea. Gazdele cer penalty în minutul 21 la ținerea lui Tudose la Ngadeu, Moussa și Cucu ratează la cele două porți, apoi Hadnagy aduce egalarea în minutul 38. Vârful botoșenenilor a fost la locul potrivit pentru centrarea în careul mic a lui Dimitrov și din 2 metri a împins balonul în poarta goală. Nu același lucru s-a întâmplat cu câteva minute înainte de finalul primei reprize, când Nepomuceno l-a găsit perfect pe Zoubir singur la 7 metri, dar reluarea sa cu capul este total dezamăgitoare.

În minutul 65 Pulhac, de-abia intrat în teren, îl faultează în propriul careu pe Acsinte și arbitrul Dragoș Istrate indică punctul cu var, iar Fulop transformă pentru a-i aduce în avantaj pe botoșeneni. A fost golul care a pus capăt ostilităților, partida încheindu-se FC Botoșani – Petrolul 2-1 (1-1), victorie care încheie o serie de cinci partide fără victorie pentru moldoveni, în timp ce ploieștenii rămân țintuiți pe ultimul loc al clasamentului.

 

FC Botoșani (antrenor Cristian Pustai): Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte - Bordeianu, Cabrera (min. 62 Ivanovici) - Fulop, Cucu, Martinus (min. 78 Patache) - Hadnagy (min. 82 R. Costin)

Petrolul (antrenor Mihai Stoichiță): Cobrea - Tudose, Genev, Benga, Faug-Porret (min. 57 Pulhac) - Ropotan, Bucşă - Nepomuceno (min. 73 Marinescu), Zoubir, Varga - Moussa (min. 76 Lemnaru)

Alte știri din Liga 1