Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Speranțele de play-off renasc în Ștefan cel MareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Feb 2019

Liga 1: Speranțele de play-off renasc în Ștefan cel Mare

Versiunea 2019 a lui Dinamo arată promițător după primul meci oficial, implanturile făcute de Mircea Rednic ajutând echipa ”câinilor roșii” să muște de trei ori din oaspeții de la Politehnica Iași.

Început în forță de dinamoviști, meciul din Ștefan cel Mare l-a avut ca MVP pe italianul Montini, vârful de atac deschizând scorul în minutul 7 cu o lovitură de cap după o centrare a lui Zenke. Cei doi au fost protagoniștii unei duble ratări după alte cinci minute, nigerianul șutând din cădere în Rusu, ieșit să-l blocheze, apoi pe respingere Montini a reluat pe lângă poartă. În minutul 23 Ricardo Grigore putea primi cartonaș roșu și se putea dicta penalty la faza în care fundașul l-a lovit cu cotul în săritură pe Gardoș și i-a produs o sângerare abundentă a nasului, însă arbitrul Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue. Gazdele s-au apropiat din nou periculos de buturile ieșene în minutul 34 după o acțiune de contraatac încheiată cu șut de Montini, dar Rusu a respins și Bosoi a trimis balonul în corner, apoi același Montini șutează de la limita careului puțin pe lângă stâlpul din stânga portarului oaspeților în minutul 40.

Repriza secundă are un ritm mai scăzut în prima sa parte, abia în minutul 69 o fază la care Nistor centrează de pe linia de fund în centrul careului pentru Montini modifică pentru a doua oară tabela. Același Nistor pasează din nou decisiv pentru ultima reușită a meciului, în minutul 90+3 Daniel Popa primind în careul ieșean și după un dribling scurt trimite imparabil la colțul lung.

Scor final Dinamo – Politehnica Iași 3-0 (1-0) și speranțele de play-off renasc în Ștefan cel Mare.

 

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): McDermott - Sorescu, Klimavicius, R. Grigore, N. Aliji - I. Filip - Jaadi, Aït-Atmane (min. 53 Mustoe), Nistor, Zenke (min. 63 D. Popa) - Montini (min. 75 N'Diaye)

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): D. Rusu - Gallego (min. 30 Bosoi), Gardoş, Frăsinescu, Sin - Qaka, Cioinac - Platini, Flores (min. 74 Enoh), P. Petre - Sanoh (min. 61 Burlacu)

Alte știri din Liga 1