Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Spectacolul a durat doar 20 de minute Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Mar 2019

Liga 1: Spectacolul a durat doar 20 de minute

Douăzeci de minute de fotbal-spectacol au fost de ajuns pentru a stabili rezultatul partidei de la Chiajna dintre Concordia și FC Hermannstadt în penultima întâlnire a rundei cu numărul 2 din play-out-ul Ligii 1.

Tsoumou a deschis spectacolul în minutul 4 cu un șut din întoarcere de la 7-8 metri de poarta lui Rîmniceanu după o fază în care portarul gazdelor a fost ocrotit de bară la șutul lui Offenbacher, iar balonul ricoșat a fost reluat imprecis de Cadamuro, ce poate fi creditat cu assist la deschiderea scorului. Gluma se îngroașă în minutul 12 când Jazvic înscrie cu un șut de la limita careului la colțul lung, dar răspunsul gazdelor nu a întârziat să apară. Elevii lui Adrian Falub reduc din diferență prin Gorobsov în minutul 16, argentinianul trimițând de la 18 metri o torpilă cu stângul sub transversală  și după numai două minute Bawab a restabilit egalitatea după un un-doi cu Alexe.

Începutul nebun cu 4 goluri în 18 minute a fost urmat de o diminuare a intensității jocului și până la finalul partidei doar foarfeca lui Bawab din minutul 78 a mai animat spectatorii.

S-a încheiat Concordia – FC Hermannstadt 2-2 (2-2), un rezultat ce nu folosește foarte mult ilfovenilor, care bifează al 17-lea meci fără victorie după succesul din deplasare cu FCSB și rămân cu 11 puncte pe ultima poziție, în timp ce sibienii fac 17 puncte și se mențin deasupra locului de baraj.

 

Concordia Chiajna (antrenor Adrian Falub): Rîmniceanu - Meira, Marc, Cadamuro - Grădinaru (min. 46 Bărboianu), Ropotan (min. 71 Albu), Gorobsov, Fota - Bawab, Mousa, Alexe (min. 85 Iloki)

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Niga - Serediuc, I. Stoica, Mijuskovic, Pîrvulescu, Tătar - Petrescu (min. 89 Sg. Popovici), Măţel, Offenbacher (min. 65 Dumitriu) - Tsoumou, Jazvic (min. 79 Blănaru)

Alte știri din Liga 1