Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Spectacol pe zăpadă la ChiajnaSportPictures.eu
14 Dec 2018

Liga 1: Spectacol pe zăpadă la Chiajna

Ultimul meci al carierei de arbitru a lui Alexandru Tudor este unul de poveste, cu ninsoare abundentă, o ploaie de ratări și o avalanșă de nu mai puțin de 9 goluri pe sinteticul de la Chiajna.

Concordia lui Dorinel Munteanu a înregistrat o nouă înfrângere, de data aceasta spectaculoasă în fața celor de la Politehnica Iași, moldovenii lovind încă din start prin Andrei Cristea în minutul 4, preluare și șut din întoarcere din 6 metri după o pasă de la Flores, și Sanoh în minutul 8, șut din poziție similară după o pasă de la Frăsinescu. Începutul nebun i-a pironit în călcâie pe ilfoveni și Patrick Petre putea face 0-3 în minutul 17 când lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă, dar Marc își scoate colegii din amorțire cu reușita sa din minutul 21, reluare cu capul din centrarea lui Deaconu. Autorul assist-ului putea aduce egalarea în minutul 33 cu un șut de la 30 de metri lateral stânga, dar Rusu a respins de sub transversală, iar în minutul 39, în replică, Caparco blochează lovitura de cap a lui Andrei Cristea ce se îndrepta spre vinclu.

Intrați cu avantaj minim la pauză, ieșenii îl măresc prin Flores în minutul 48, șut plasat din interiorul careului, și după ratarea lui Marc din minutul 55 oaspeții se distanțează la trei goluri cu reușita lui Sanoh, care profită de greutatea cu care se mișcă fundașii centrali și înscrie cu un șut pe jos. Doar două minute a rămas neschimbată tabela, Andrei Cristea reușind dubla pe contraatac cu un șut din afara careului la care Caparco, ieșit în întâmpinare, nu poate face nimic. Platini și Flores ratează la aceeași fază din minutul 60, apoi în minutul 64 în urma unui corner, Marc reia din careul mic al ieșenilor și îl învinge pentru a doua oară pe Rusu. Albu reaprinde flacăra speranței pentru gazde în minutul 67 tot după un corner și tot cu o lovitură de cap, restabilind diferența de două goluri, dar Măzărache nu îl imită în minutul 77 și ratează o ocazie imensă. Ultimul gol al partidei a fost semnat de Platini cu un șut din zona punctului de la 11 metri.

Scor final Concordia – Politehnica Iași 3-6 (1-2) și moldovenii ating cota de play-off, în timp ce gazdele ajung la al nouălea joc fără victorie de la euforia succesului cu FCSB.

 

Concordia Chiajna (antrenor Dorinel Munteanu): Caparco - Matei, Leca (min. 50 Albu), Marc, Bărboianu - Gorobsov, Prepeliţă - Ivanovici, Cristescu (min. 65 Ropotan), Deaconu - Batin (min. 62 Măzărache)

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Gallego, Frăsinescu, Cioinac, Sin - Qaka - Platini, Flores (min. 87 Mihăescu), Sanoh (min. 76 Zaharia), P. Petre (min. 71 Chelaru) - Cristea

Alte știri din Liga 1