Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Spectacol fără gol cu Rapid și FarulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Iul 2021

Liga 1: Spectacol fără gol cu Rapid și Farul

Arena Națională a fost gazda unui meci intens între Rapid și FC Farul, singura absență notabilă fiind cea a golului. Ambele combatante au făcut risipă de energie, au încercat să lovească din orice poziție, dar realizările pe tabelă au lipsit cu desăvârșire.

Giuleștenii, în calitate de gazde, au deschis focul la poarta lui Tordai încă din primul minut de joc, dar Bălan a avut un prim șut blocat, apoi unul puțin pe lângă poartă, iar constănțenii au avut un șut peste transversală în minutul 16, autor Dussaut. Patru minute mai târziu Dussaut a semnat un assist pentru Jefte Betancor, dar reluarea acestuia din cădere de la 6 metri a trecut peste transversală, Bălan încearcă fără succes un șut prin surprindere de la 25 de metri în minutul 30, iar în minutul 41 Farul ratează o ocazie mare. Angajat în adâncime de Andronache, Jefte Betancor pleacă pe contraatac și încearcă să-l învingă pe Horațiu Moldovan cu un șut la firul ierbii, însă portarul gazdelor s-a întins și a respins în corner. În minutele de prelungiri Carnat șutează din afara careului, balonul prinde gazonul în fața porții, dar Tordai este atent și respinge în lateral.

Betancor este sperietoarea giuleștenilor și în partea secundă a jocului cu o ocazie în minutul 65, șut cu efect ce trece puțin pe lângă stâlpul de la colțul lung, și o fază de penalty în minutul următor. Un duel în careu cu Dandea s-a terminat cu un tur de șold, un procedeu de lupte, care l-a pus la pământ pe vârful constănțenilor, însă arbitrul Ovidiu Hațegan a lăsat jocul să continue. Pănoiu mută atenția la cealaltă poartă în minutul 67, când după o pasă a lui Hlistei șutează din interiorul careului exact pe direcția lui Tordai.

Pe final ambele formații se blochează una pe cealaltă și meciul se încheie 0-0, rezultat echitabil ce le menține nul pasivul de goluri.

 

Rapid București - FC Farul Constanța 0-0 (0-0)

Rapid București (antrenor Mihai Iosif): H. Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dandea, J. Morais - Crepulja, Al. Albu, R. Ilie (min. 65 Pănoiu) - N. Carnat (min. 88 Goge), Ad. Bălan (min. 65 Bnou), Hlistei (min. 80 R. Moise)

FC Farul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai - D. Dussaut, Ionuţ Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer (min. 71 Buta) – R. Pires, Mladen, Juanmi Castaneda (min. 61 Grameni) - L. Andronache (min. 46 Chiţu), Jefte Betancor (min. 77 Bodişteanu), Pitu (min. 70 Ad. Petre)

Alte știri din Liga 1