Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Spectacol cu șapte goluri și victorie a Academicii cu ChindiaSportPictures.eu
01 Dec 2019

Liga 1: Spectacol cu șapte goluri și victorie a Academicii cu Chindia

Pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești Chindia Târgoviște și Academica Clinceni au oferit puținilor spectatori prezenți un spectacol memorabil, încheiat din păcate pentru gazde cu victoria formației ilfovene.

Chindia a deschis scorul repede, în minutul 3 prin Cherchez după o pasă primită în gura porții de la Florea, dar oaspeții au egalat în minutul 18 prin Buziuc, autorul unui șut sub transversală din interiorul careului. Zece minute mai târziu Merloi pătrunde în careul Chindiei, îl întoarce simplu pe Leca și îl învinge pentru a doua oară pe Moldovan, iar în minutul 39 marchează un gol de generic cu un șut cu piciorul stâng din colțul careului de 16 metri ce a trimis balonul la vinclul de la colțul lung. Rață reduce din diferență în minutul 41 cu un șut din mijlocul careului Academicii, dar Merloi stabilește în mare măsură învingătoarea înscriind în minutul 54 cel de-al treilea gol al său după ce a reluat în plasă respingerea lui Moldoveanu a loviturii de cap trimisă de Cebotaru, iar scorul final a fost stabilit de Vojtus în minutul 70 după o pasă bună a lui Buziuc care l-a lăsat la 16 metri singur cu Moldovan.

Academica învinge și trece peste Chindia în clasament urcând pe locul 11 cu 18 puncte, iar târgoviștenii rămân cu 17 puncte după a șasea partidă fără victorie.

 

Chindia Târgoviște - Academica Clinceni 2-5 (2-3)

Au marcat: Cherchez (min. 3), Rață (min. 41)/Buziuc (min. 18), Merloi (min. 29, 39 și 54), Vojtus (min. 70)

Chindia Târgoviște (antrenor Viorel Moldovan): Moldovan - Martac, Benga, Leca, Negrea (min. 64 Neciu) - Rață, Novac (min. 46 Neguț), Bic, Dumiter - Florea, Cherchez (min. 69 Burlacu)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Matei, Chatziterzoglu, Patriche, Pârvulescu - Cebotaru, Merloi (min. 75 C. Dumitru), Șut, Deretti (min. 55 Achim), Buziuc - Vojtus (min. 84 R. Ion)

Alte știri din Liga 1