Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Specialitatea casei la Sfântu GheorgheBogdan Balas / SportPictures.eu
25 Oct 2019

Liga 1: Specialitatea casei la Sfântu Gheorghe

Sepsi OSK Sf. Gheorghe, echipă cu doar două înfrângeri, la fel ca CFR Cluj și FC Viitorul, se află doar pe locul 10 al clasamentului după ce a înregistrat a 10-a remiză în cele 14 etape disputate. În această seară covăsnenii au avut șansa de a întâlni ultima clasată, FC Voluntari, echipă care nu a înscris decât 8 goluri în 13 partide și a încasat 26, un profil de victimă perfectă. Cu toate acestea, elevii lui Csaba Laszlo nu au putut să marcheze nici de la punctul cu var, în prelungirile partidei Vașvari executând lamentabil lovitura de pedeapsă acordată prea ușor de arbitrul Horia Mladinovici după un duel între Balaur și Ștefănescu.

Partida începuse promițător, cu o fază fixă în urma căreia balonul a ajuns pe fruntea lui Tincu, dar reluarea fundașului gazdelor din mijlocul careului ilfovenilor a trecut mult pe lângă poartă. Era minutul 3, apoi în minutul 17 Dimitrov a trimis cu capul pe spațiul porții, dar Râmniceanu a fost pe fază și a respins în corner, apoi ritmul jocului a scăzut până spre pauză când pe minutele de final de repriză Gorobsov trimite în transversală din lovitură liberă de la 17 metri (min. 44) și Vașvari trimite pe lângă din lovitură liberă de la 25 de metri (min. 45).

La pauză Csaba Laszlo face două schimbări cu caracter ofensiv, dar efectul lor a fost inexistent, prima ocazie a părții a doua aparținând oaspeților, Papazoglou reluând cu capul pe direcția lui Niczuly, care a reținut fără probleme. Echilibrul numeric s-a rupt în minutul 77 când Ebralidze a primit al doilea cartonaș galben în urma unui fault la Vașvari, dar superioritatea gazdelor a durat numai 6 minute, deoarece Tincu l-a oprit din cursă pe Simonovski și a primit la rândul său al doilea cartonaș galben. Din lovitura liberă rezultată, Gorobsov a șutat pe jos și l-a obligat pe Niczuly să se întondă și să respingă în corner, apoi după penalty-ul ratat de gazde, pe secundele de final Căpățână a șutat din unghi în plasa laterală a porții gazdelor.

Ilfovenii au obținut un punct ce nu le folosește prea mult, elevii lui Cristiano Bergodi acumulând doar 7 în cele 14 etape scurse.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Voluntari 0-0 (0-0)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Niczuly - Radoslav, Tincu, Barisic, Konongo - Vașvari, Velev (min. 46 Salli) - Carnat (min. 75 R. Deaconu), Flores, Ștefănescu - Safranko (min. 46 Karanovic)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Râmniceanu - Struna, C. Achim, Balaur, A. Vlad - I. Gheorghe, Gorobsov, Căpățână - Ionuț Costin (min. 59 Signorelli), Ebralidze, Papazoglou (min. 81 Simonosvki)

Alte știri din Liga 1