Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Șocul nu a adus victoriaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Oct 2015

Liga 1: Șocul nu a adus victoria

Cu Mihai Stoichiță la primul său pe banca tehnică a ploieștenilor, Petrolul a sperat că șocul schimbării va determina revenirea la un parcurs pozitiv, dar formația a cedat din nou pe teren propriu, autoarea victoriei fiind CSMS Iași.

Un gol de generic a deschis balul pe ”Ilie Oană”, Vasile Gheorghe trimițând o ghiulea din colțul careului lui Pecanha, mingea oprindu-se în plasă după ce a lovit transversala în apropierea vinclului de la colțul lung. Era minutul 4 și gazdele dau replica rapid, în minutul 13 Benga preluând pe piept o centrare de pe stânga și din 6 metri îl execută pe Grahovac în lipsa unui marcaj al fundașilor ieșeni. După un debut cu două goluri, ritmul partidei trenează și ocaziile mari lipsesc. În cele din urmă ieșenii izbutesc să ia toate cele trei puncte prin golul marcat de Frăsinescu în minutul 86 cu o lovitură de cap în urma unui corner de pe partea stângă, Pecanha fiind taxat pentru ieșirea sa neinspirată.

S-a terminat Petrolul – CSMS Iași 1-2 (1-1), moldovenii urcând pe locul 8 cu 19 puncte, în timp ce ploieștenii par ancrasați pe ultimul loc al clasamentului.

 

Petrolul (antrenor Mihai Stoichiță): Pecanha – Velasco (min. 40 Chiriță), Benga, Genev, Faug-Porret - Bucşa, Tudose - Nepomuceno, Marinescu (min. 59 Tamuz), Varga - Moussa (min. 73 Milinceanu)

CSMS Iaşi (antrenor Nicolo Napoli): Grahovac - Ţigănaşu (min. 46 Bădic), Frăsinescu, Mihalache, I. Voicu - Nuno Viveiros, Mitic, Enescu (min. 86 Grigorie), Bole - V. Gheorghe - Golubovic

Alte știri din Liga 1