Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Șoc în CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
26 Oct 2018

Liga 1: Șoc în Copou

FC Hermannstadt obține prima victorie de la sosirea la cârma formației a tehnicianului Vasile Miriuță într-o partidă contra celor de la Politehnica Iași, echipă aflată derivă după a patra înfrângere consecutivă.

Contând foarte puțin în atac și doar pe minutele de final, trupa lui Flavius Stoican nu a putut emite pretenții la un punct într-un joc în care sibienii au intrat mai bine și au deschis scorul în minutul 22. Lansat bine în adâncime, Tsoumou l-a depășit pe Frăsinescu după un duel umăr la umăr și apoi l-a învins pe Cobrea cu un șut din unghi trimis la colțul lung. Tot Tsoumou putea schimba din nou tabela în minutul 31, dar a ratat din 8 metri, apoi în minutul 38 Dumitriu a taxat o respingere greșită, în față, a lui Cobrea după o lovitură liberă executată de Dâlbea și a înscris din careul mic. Blănaru și Dumitriu au avut ocazii în startul reprizei secunde, apoi la adăpostul avantajului de două goluri sibienii se mulțumesc să îl conserve prin joc. Gazdele au replicat abia pe final de meci prin șutul lui Flores din minutul 79, cel al lui Sin din minutul 83 și la transversala lovită de Cristea în minutul 86.

S-a încheiat Politehnica Iași - FC Hermannstadt 0-2 (0-2), prima victorie a sibienilor după șapte partide în care nu au obținut decât un punct.

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Cobrea - Gallego, Frăsinescu (min. 46 Qaka), Mihalache, Panţîru (min. 46 P. Petre) - Cioinac, Flores, Platini, Sin - Enoh (min. 62 Bekui), Cristea

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Tătar, Mijuskovic, Stoica, Dandea, Serediuc - Antonov (min. 88 Petrescu), Dâlbea, Dumitriu (min. 80 Moreira) - Tsoumou - Blănaru (min. 72 Rusu)

Alte știri din Liga 1