Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Simfonie în roșuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Mai 2018

Liga 1: Simfonie în roșu

Dinamo a obținut o nouă victorie, a opta în play-out pe arena ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, victimă fiind ”lanterna roșie” Juventus București. După un început de partidă pătat de atitudinea galeriei ”câinilor roșii” la momentul de reculegere în memoria celui mai mare comentator de televiziune al României, Cristian Țopescu, decedat astăzi, elevii lui Florin Bratu au fost într-o perpetuă căutare a golului victoriei.

Hanca și Daniel Popa au fost blocați de Drăghia în minutele 13, respectiv 17, apoi gazdele au avut o bară prin Constantinescu în minutul 37, în rest acțiunile de poartă s-au lăsat așteptate. Izbăvirea a venit în minutul 64 la lovitura de cap a lui Mihai Popescu în urma căreia abitrul Adrian Cojocaru a considerat că balonul a trecut linia porții cu toată circumferința. Opt minute mai târziu Nistor a adus liniștea în rândul suporterilor dinamoviști cu un șut de la 14 metri care l-a lăsat de această dată fără replică pe Drăghia și a stabilit scorul final Juventus – Dinamo 0-2 (0-0).

Juventus București (antrenor Marius Baciu): Drăghia – Kardes, Walace, Leca, D. Popescu – Balgiu, V. Gheorghe (min. 67 A. Ilie) – Drăghici, Băjenaru, V. Nicoară (min. 90 R. Neacşu) – M. Constantinescu (min. 82 Cr. Ciobanu)

Dinamo (antrenor Florin Bratu): Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Vl. Olteanu – Palic (min. 70 Dudea), Mahlangu, D. Nistor – Hanca (min. 84 Longher), D. Popa (min. 80 Pesic), Salomao

 

Într-o altă partidă desfășurată la Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK a făcut instrucție cu ACS Politehnica Timișoara și a învins-o cu 3-0 (1-0). Meciul a fost întrerupt timp de mai multe minute după ce în minutul 36 Kuku s-a lovit cap în cap cu Haruț, jucătorul oaspeților fiind dus în stare gravă cu ambulanța la spital după ce și-a pierdut cunoștința. Kuku a primit cartonaș roșu, însă chiar și în zece oameni Sepsi a deschis scorul prin Fulop în minutele de prelungiri ale primei reprize dintr-o lovitură liberă executată magistral. Fulop a făcut dubla în minutul 80 după o fază în care a driblat adversarul și a trimis imparabil cu exteriorul, apoi după eliminarea lui Cînu gazdele au închis tabela în minutul 84 prin execuția lui Tandia tot din lovitură liberă, de această dată deviată de zidul oaspeților.

Sepsi face 29 de puncte și urcă pe locul al treilea, în timp ce bănățenii își strică golaverajul și cu 22 de puncte rămân pe penultimul loc.

Alte știri din Liga 1