Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii stopează seria pozitivă a celor de la FC VoluntariValentin Macrea / SportPictures.eu
11 Iul 2020

Liga 1: Sibienii stopează seria pozitivă a celor de la FC Voluntari

FC Hermannstadt continuă seria victoriilor cu o a treia obținută consecutiv sub bagheta tehnicianului Ruben Albes. După succesele obținute în deplasare cu Politehnica Iași și Chindia Târgoviște, sibienii și-au trecut astăzi în cont trei puncte la finele partidei cu FC Voluntari disputată pe teren propriu și urcă pe locul 9 cu 27 de puncte. Ilfovenii au simțit din nou gustul înfrângerii după 11 meciuri cu rezultate pozitive și rămân acum la un singur punct în fața formației sibiene.

Gazdele au fost mai incisive pe startul partidei și în minutul 18 s-au apropiat de gol prin Jo Santos, lovitura sa de cap fiind scoasă de pe linia porții de Cojocaru. În minutul 33 portarul oaspeților nu a mai avut un răspuns concret la reluarea lui Yazalde din centrul careului, centrarea aparținându-i lui Caiado, și sibienii au intrat în avantaj la pauză. La zece minute de la reluare o cursă a lui Mățan în flancul stâng s-a încheiat cu un șut din unghi, din apropierea liniei de fund a terenului, respins de Cristiano, iar pe respingere Țîră a reluat din voleu ratând de puțin cadrul porții. Cojocaru iese din nou la rampă în minutul 77 și scoate de pe linia porții o minge șutată din careu de Caiado la capătul unei faze în care Yazalde a jucat rol de pivot și mijlocașul portughez a pătruns lejer printr-o defensivă mult prea lentă a Voluntariului. Avantajul gazdelor se dublează în cele din urmă în minutul 80, Tiago Almeida, recent intrat în teren, învingându-l pe Cojocaru cu o lovitură de cap din 4 metri în urma centrării la prima bară a lui Yazalde. Ilfovenii se trezesc prea târziu și Eric, intrat pe final de meci, a redus diferența de pe tabelă în al treilea minut de prelungiri în urma unei lovituri libere executate magistral de la 20 de metri.

 

FC Hermannstadt - FC Voluntari 2-1 (1-0)

Au marcat: Yazalde (min. 33), Tiago Almeida (min. 80)/Eric (min. 90+1)

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): Cristiano – Vodă (min. 28 T. Almeida), Viera, I. Stoica, Opruţ – Caiado (min. 83 Ad. Bălan), Rimane (min. 70 Dâlbea), R. Pires, Jo Santos – Debeljuh (min. 83 P. Petrescu), Yazalde (min. 83 Buşu)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru – Struna, Paşcanu, Achim, Kocic (min. 77 A. Vlad) – Căpăţână, De Lucas – Costin (min. 46 Simonovski), Măţan (min. 81 Eric), I. Gheorghe (min. 68 Laidouni) – Ţîră (min. 68 Tudorie)

Alte știri din Liga 1