Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii se mențin în apropierea play-off-uluiMircea Roșca / SportPictures.eu
22 Dec 2018

Liga 1: Sibienii se mențin în apropierea play-off-ului

Viitorul încheie cu o înfrângere anul 2018 și se poziționează pe locul 5 în pauza intersezonieră. Formația lui Gică Hagi a avut o evoluție mai puțin concludentă în partida disputată pe arena ” Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, acolo unde FC Hermannstadt a fost gazdă.

Elevii lui Vasile Miriuță au făcut diferența printr-un gol înscris repede, în minutul 12 de către Lucian Dumitriu cu un șut din marginea careului de 16 metri după un schimb de pase cu Petrescu. La numai 7 minute distanță sibienii își puteau dubla avantajul după o fază-spectacol în care Tsoumou i-a pasat în careu cu călcâiul lui Tătar, care a preluat și și-a făcut tot cu călcâiul pentru șut, dar Cojocaru a respins cu piciorul. Nemulțumit de prestația elevilor săi, Gică Hagi a efectuat prima schimbare în minutul 35, Ciobanu luându-i locul lui De Nooijer, însă calitatea jocului prestat de constănțeni nu s-a modificat. Excepția a constituit-o ocazia din minutul 76 când Achim a preluat și a șutat din colțul careului mic în transversala porții lui Căbuz.

S-a încheiat FC Hermannstadt – Viitorul 1-0 (1-0), sibienii acumulând 28 de puncte, cu trei mai puține decât ocupanta ultimului loc de play-off, Astra Giurgiu, pe care o urmează în clasament.

 

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Company, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Tătar - Petrescu (min. 75 Antonov), P. Moreira, Dumitriu - Blănaru (min. 60 Rusu), Tsoumou

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Cojocaru - Boboc, Mladen, Ghiţă, De Nooijer (min. 35 Ciobanu) - Artean (min. 57 Achim), T. Băluţă, Vînă - I. Hagi, Drăguş, Houri (min. 46 Măţan)

Alte știri din Liga 1