Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii, opriți de Gadze la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Dec 2018

Liga 1: Sibienii, opriți de Gadze la Voluntari

FC Hermannstadt își încheie seria de șase partide fără înfrângere după ce a fost îngenuncheată pe arena ”Anghel Iordănescu”. FC Voluntari a provocat o semi-surpriză, trecându-și în cont prima victorie de la sosirea la cârma echipei a lui Cristiano Bergodi și al doilea succes din această ediție de campionat în urma reușitelor semnate de ghanezul Gadze.

Ilfovenii au tremurat serios și nu numai din cauza frigului pătrunzător, în minutul 30 Blănaru iertându-l pe Vâtcă după ce a trimis cu capul pe lângă stâlpul din dreapta sa centrarea perfectă a lui Petrescu ce l-a găsit singur la 7 metri de poartă. Deschiderea de scor s-a petrecut în minutul 52 când Gadze a apărut oportun în careul sibienilor pentru a prelua nestingherit balonul deviat cu capul de Tudorie după o centrare primită din flancul stâng, ghanezul a făcut doi pași și l-a executat pe Căbuz. Petrescu a avut egalarea în bocanc în minutul 63, dar balonul trimis de el din lovitură liberă a căzut în careu și sub privirile jucătorilor care nu au intervenit, a lovit bara din stânga lui Vâtcă. La numai un minut distanță, Căpățână șutează de la limita careului lui Căbuz, mingea lovită cu exteriorul bocancului drept întâlnind bara din stânga portarului sibian în apropierea vinclului. Golul de 2-0 a căzut în minutul 66 în urma unui corner executat de Ion Gheorghe de pe partea stângă, Gadze reluând de la bara a doua imparabil pentru Căbuz. Pe final de meci Rusu și Kabasele îi încălzesc din nou pe portarii adverși, dar tabela nu se mai schimbă, scorul final fiind FC Voluntari - FC Hermannstadt 2-0 (0-0).

Ilfovenii acumulează 11 puncte, dar nu părăsesc ultima poziție a clasamentului, în timp ce sibienii rămân pe locul 8 cu 21 de puncte.

 

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Vâtcă - Bucurică, Balaur, Armaş, Vlad - Răuţă (min. 75 G. Deac), Laidouni - Căpăţînă, Gadze (min. 90 Malfleury), I. Gheorghe - A. Tudorie (min. 86 Kabasele)

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Company, Pîrvulescu, Dandea, Mijuskovic, Acsinte - Petrescu, Antonov (min. 69 Nkololo), Dumitriu (min. 55 Hergheligiu) - Tsoumou, Blănaru (min. 55 Rusu)

Alte știri din Liga 1