Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii obțin primul succes în acest anRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Mar 2019

Liga 1: Sibienii obțin primul succes în acest an

FC Hermannstadt a ieșit din zona cenușie în care a intrat după patru înfrângeri consecutive și a căpătat un tonus bun pentru play-out după victoria obținută la Pitești cu Politehnica Iași.

Partida a început cu ratarea uriașă a lui Blănaru din minutul 19, când atacantul gazdelor a profitat de o ieșire hazardată a portarului Rusu căruia i-a furat balonul în zona fanionului de la colțul terenului, dar în cele din urmă a șutat din unghi în plasa laterală. Până la pauză sibienii au mai trimis în două rânduri balonul către spațiul porții lui Rusu, Tsoumou în minutul 30 și Blănaru în minutul 40, ultimul șut prinzând și cadrul porții.

În partea a doua a jocului Popovici are o lovitură de cap prinsă în doi timpi de Rusu în minutul 55 și este imitat două minute mai târziu de colegul său din atac Tsoumou, Blănaru este blocat de portarul oaspeților la marginea careului în minutul 66, iar în minutul 69 Tsoumou șutează la firul ierbii la colțul scurt, dar Rusu respinge în corner. Deschiderea de scor se produce în minutul 71, autor Popovici cu un șut din cădere din careul mic după o centrare din partea dreaptă trimisă de Blănaru, iar pe final de meci, după ce ieșeanul Mihalache a luat al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, Jazvic marchează în minutul 90 al doilea gol după o fază de contraatac cu Petrescu pe post de servant.

Scor final FC Hermannstadt - Politehnica Iași 2-0 (0-0), cele două formații urmând a evolua împreună în play-out.

 

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Măţel, Pîrvulescu, Dandea, Stoica, Tătar - Petrescu, Dâlbea, Popovici (min. 80 Dumitriu) - Blănaru (min. 73 Jazvic), Tsoumou (min. 88 Mijuskovic)

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Bosoi (min. 78 Enoh), Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka, Cioinac, Nascimento (min. 60 P. Petre) - Platini, Baris Garros, Burlacu (min. 70 Semedo)

Alte știri din Liga 1