Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii obțin primul punct după trei înfrângeriGheorghe Fluster / SportPictures.eu
17 Ian 2021

Liga 1: Sibienii obțin primul punct după trei înfrângeri

Academica Clinceni a fost dominată de FC Hermannstadt în partida disputată la Călărași în care a fost echipă gazdă, însă rămâne cu gândul la golul anulat eronat pe motiv de ofsaid în minutul 39.

Sibienii, aflați la primul meci cu Liviu Ciobotariu la cârmă, au ratat o ocazie mare în minutul 3 când Mayoral a driblat în careul Academicii și a șutat în Ventura, apoi Addae (min. 6) și Sîntean (min. 29) au trimis cu capul pe centrul porții, fără probleme pentru Vâlceanu. Ilfovenii se apropie periculos de poarta lui Figueiredo pentru prima dată în minutul 34, Pashov reluând dintr-o poziție incomodă din 6 metri pe lângă poartă, apoi oaspeții îl pun din nou la treabă pe Vâlceanu cu șuturile lui Sîntean (min. 36) și Dâlbea (min. 37). Minutul 39 aduce o fază discutabilă, în care arbitrul George Găman a anulat un gol înscris de Chunchukov pe motiv de ofsaid, dar reluarea a arătat că atacantul bulgar a plecat din poziție regulamentară la momentul lansării sale în adâncime.

Partea a doua a jocului nu a adus mari ocazii de poartă, doar spre final de meci sibienii s-au aruncat înspre buturile apărate de Vâlceanu, însă fără succes. Addae a șutat din 16 metri pe lângă poartă în minutul 78, Gardoș a deviat decisiv centrarea în careul mic trimisă de Mayoral în minutul 86, iar în minutele de prelungiri nou-intratul Alhassan a reluat din săritură centrarea lui Mățel și a trimis direct în brațele lui Vâlceanu.

Remiza fără gol menține Academica pe locul 5 cu 26 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt pune capăt seriei de trei înfrângeri și cu 16 puncte urcă pe locul 13.

 

Academica Clinceni - FC Hermannstadt 0-0 (0-0)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoş, Dobrescu – Cascini, Ventura (min. 65 Dumitriu) – Cordea (min. 64 Andronic), Longher (min. 8 Chandarov, min. 65 Boiciuc), C. Tănase (min. 20 Achim) – Chunchukov

FC Hermannstadt (antrenor Liviu Ciobotariu): Figueiredo – Scarlatache (min. 59 Măţel), Viera, Stoica – Petrescu (min. 90 Aralica), Addae, Dâlbea, Romario, Oprut – Mayoral (min. 90 Alhassan), Sîntean (min. 53 Karanovic)

Alte știri din Liga 1