Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii merg la baraj după un final dramaticValentin Macrea / SportPictures.eu
02 Iun 2019

Liga 1: Sibienii merg la baraj după un final dramatic

O zi marcată de plecarea Papei Francisc de pe plaiuri sibiene și o ploaie ce a pus în pericol disputarea meciului s-a încheiat într-o notă de dramatism, dar cu happy-end pentru gazdele de la FC Hermannstadt.

Sosită la Sibiu pentru a apăra avantajul de un punct din clasament dinaintea ultimei etape, Dunărea Călărași a navigat mai bine prin mlaștina de pe teren și a detonat bomba în minutul 77. Bourceanu a pasate în colțul careului de 16 metri pentru Steliano Filip care a ales soluția voleului, una inspirată din moment ce balonul a poposit în plasa porții lui Căbuz după ce a lovit plasa laterală de la colțul lung. Gazdele nu au capotat și Tsoumou a adus egalarea în minutul 85 cu o lovitură de cap după un corner, apoi după două mari ratări ale lui Tsoumou și Stoica tensiunea a răbufnit pe final. După ce arbitrul Ovidiu Hațegan a potolit spiritele și l-a trimis în tribune cu cartonaș roșu pe Blănaru, aflat pe banca de rezerve după ce a fost schimbat, presiunea sibienilor a fost una totală și Lendric a înscris golul victoriei în al șaselea minut de prelungiri declanșând fiesta în tribune.

Scor final FC Hermannstadt - Dunărea Călărași 2-1 (0-0) și sibienii joacă barajul cu ”U” Cluj, în timp ce călărășenii revin în Liga 2.

 

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Măţel, Dandea, Stoica, Acsinte (min. 65 Popovici) - Dâlbea, Dumitriu - Petrescu, Tsoumou, Tătar - Blănaru (min. 75 Lendric)

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Straton - Gligorov (min. 75 Ben Djemia), Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Enache, Bourceanu, Simion, St. Filip (min. 80 Honciu) - Ammari, D. Benzar (min. 90+3 Keyta)

Alte știri din Liga 1