Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii, la al patrulea rezultat pozitivValentin Macrea / SportPictures.eu
18 Iul 2020

Liga 1: Sibienii, la al patrulea rezultat pozitiv

FC Hermannstadt și Sepsi OSK Sf. Gheorghe au remizat la Sibiu și în urma acestui rezultat patru formații se clasează pe locurile 8-11 despărțite de un punct, situația complicată în special pentru formațiile aflate în zona fierbinte care luptă pentru evitarea retrogradării.

Veniți după trei victorii consecutive, sibienii au început perfect jocul de astăzi și conduceau pe tabelă după numai 5 minute, Yazalde speculând o ezitare a lui Tincu și a lui Bouhenna pentru a-l loba de la 6 metri pe Niczuly, ieșit neinspirat de pe linia porții. Orgoliul covăsnenilor iese la suprafață și după o lovitură de cap a lui Bouhenna în minutul 15 care nu prinde spațiul porții lui Cristiano și reluarea cu călcâiul ratată de Karanovic în minutul 33, în minutul 35 Lorand Fulop a adus egalarea după ce a trimis din 4 metri un balon revenit din transversală în urma unui corner bătut direct pe poartă de Carnat. La pauză s-a intrat la egalitate cu toate că FC Hermannstadt a avut o bară în minutul 37 la șutul lui Jo Santos din afara careului, iar Karanovic a ratat o ”scăriță” singur cu Cristiano în minutul 44.

Tot oaspeții au avut prima ocazie a părții secunde, în minutul 61 Achahbar reluând puțin pe lângă colțul lung după ce a fost angajat perfect cu o pasă printre în interiorul careului de 16 metri, însă cei care au înscris primii au fost gazdele prin Debeljuh în minutul 73 cu o reluare din cădere în urma pasei în centrul careului trimisă de Yazalde. Partida s-a încheiat la egalitate după golul marcat în minutul 82 de Lorand Fulop, mijlocașul oaspeților punând latul la pasa de pe partea stângă a lui Florin Ștefan. Alături de Lorand Fulop, autor al unei duble, fundașul stânga al covăsnenilor a fost omul-cheie al partidei cu assist-ul de la ultimul gol și cu intervenția din minutele de prelungiri când a respins de pe linia porții șutul lui Debeljuh, salvând un punct esențial pentru oaspeți.

 

FC Hermannstadt - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2-2 (1-1)

Au marcat: Yazalde (min. 5), Debeljuh (min. 73)/L. Fulop (min. 35 și 82)

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): Cristiano – Vodă (min. 27 Tiago Almeida), Viera, Stoica, Opruţ – Rimane (min. 63 Dâlbea), Pires, Jo Santos, Caiado (min. 79 P. Petrescu) – Yazalde (min. 79 Buşu), Debeljuh

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Dimitrov, Tincu, Bouhenna, Ştefan – Kovacs (min. 46 I. Fulop), Vaşvari, Ştefănescu (min. 33 L. Fulop), Achahbar (min. 77 Deaconu) – Carnat (min. 77 Csiszer), Karanovic (min. 68 Safranko)

Alte știri din Liga 1