Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii au dat-o la paceAlexandru Veres / SportPictures.eu
03 Feb 2021

Liga 1: Sibienii au dat-o la pace

Derby-ul județului Sibiu dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan s-a disputat la Mediaș, chiar dacă echipa din capitala județului a figurat ca gazdă a întâlnirii.

Cu Mihai Teja revenit la cârma echipei după plecarea lui Jorge Costa, echipa „oaspete” a controlat startul partidei cu șuturi pe cadrul porții ale lui Horșia (min. 6) și Ronaldo Deaconu (min. 14), ambele respinse în corner de Figueiredo. Tot Deaconu a trimis în minutul 35 un șut periculos, puțin peste transversală, din colțul careului de 16 metri, iar Valente este neinspirat cinci minute mai târziu când rămâne unu-la-unu cu Figueiredo și șutul său pe jos este respins de portarul sibienilor.

Elevii lui Liviu Ciobotariu deschid scorul în minutul 57 prin Mayoral, care i-a furat balonul lui Yuri la 30 de metri de poarta lui Pleșca, a plecat direct către buturile oaspeților și l-a învins pe portarul advers. Un voleu al lui Addae trei minute mai târziu putea majora scorul pentru sibieni, însă reluarea sa din centrul careului s-a dus mult pe lângă poartă, apoi în minutul 72 survine egalarea cu o reușită de generic. Chamed a trimis lobat de la limita careului și balonul a intrat în plasă sub transversală, un gol la care, chiar dacă era cu un pas în fața liniei porții, Figueiredo nu a putut să intervină.

Fără altă mare ocazie până la final, rezultatul rămâne 1-1, o remiză care dezavantajează Gaz Metan, echipa cu un plus la capitolul exprimare în această după-amiază.

 

FC Hermannstadt - Gaz Metan Mediaș 1-1 (0-0)

Au marcat: Mayoral (min. 57)/Chamed (min. 72)

FC Hermannstadt (antrenor Liviu Ciobotariu): Figueiredo – Măţel, Viera, I. Stoica, Issah (min. 65 R. Pires) – P. Petrescu (min. 56 Belu), Dâlbea, Addae (min. 65 Matricardi) – Mayoral – Sîntean (min. 56 Vodă), Ster (min. 25 Aralica)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca – Trif (min. 64 R. Romeo), Yuri, Larie, Butean – Deaconu (min. 71 Pambou), Da Silva Junior – Valente, Chamed, Horşia (min. 72 Ciocan) – Niţu (min. 57 Sambu)

Alte știri din Liga 1