Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sibienii ajung la 5 meciuri fără înfrângereValentin Macrea / SportPictures.eu
29 Iul 2020

Liga 1: Sibienii ajung la 5 meciuri fără înfrângere

FC Hermannstadt a obținut un succes clar pe teren propriu în fața celor de la FC Viitorul aflați deja, mental, în vacanță. Timp de 75 de minute defensiva constănțenilor a rezistat bine, însă ofensiva a rămas datoare în acest meci în care sibienii au apăsat pe pedala de accelerație în ultimul sfert de oră al partidei.

În primele 45 de minute gazdele s-au apropiat timid de poarta apărată de Tordai, golkeeper-ul constănțenilor fiind la post la loviturile libere executate de Jo Santos în minutele 16 și 36. Elevii lui Gică Hagi au avut și ei o lovitură liberă trimisă pe spațiul porții de Ganea în minutul 41, și în acest caz portarul Cristiano a fost la post și a respins.

Partea a doua a jocului a fost lipsită de spectaculozitate, însă jucătorii pregătiți de Ruben Albes au profitat de lipsa de reacție a defensivei Viitorului la o fază fixă și au deschis scorul în minutul 76. Un corner executat de Jo Santos de pe partea dreaptă a fost respins până la Opruț, al cărui șut a fost deviat decisiv din 8 metri de Stoica spre bucuria micii galerii sibiene prezentă la gardul arenei. Opt minute mai târziu Debeljuh este faultat în careul lui Tordai de Iacob în urma unei pătrunderi impetuoase, iar arbitrul Ionuț Coza a indicat punctul cu var. Tot Debeljuh a transformat elegant cu o scăriță și a stabilit scorul final, o victorie ce îi duce pe sibieni la 13 puncte câștigate în ultimele 5 partide.

 

FC Hermannstadt - FC Viitorul 2-0 (0-0)

Au marcat: I. Stoica (min. 76), Debeljuh (min. 84 pen.)

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): Cristiano – Vodă (min. 27 Almeida), Viera, I. Stoica, Opruţ – Caiado (min. 90 Luchin), R. Pires (min. 90 Dumitriu), Rimane, Jo Santos – Debeljuh, Yazalde (min. 85 Dâlbea)

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai – Căpuşă (min. 66 Dulca), Mladen, V. Ghiţă, Dussaut – Artean (min. 35 Achim), P. Iacob, Casap (min. 66 Ciobanu) – Chiţu (min. 77 L. Munteanu), Rivaldinho, G. Ganea (min. 77 Bodişteanu)

Alte știri din Liga 1