Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Set la zero pentru Astra la AradSebastian Tataru / SportPictures.eu
21 Dec 2020

Liga 1: Set la zero pentru Astra la Arad

UTA practic nu a existat în această seară pe arena ”Francisc Neuman” din Arad în partida cu Astra Giurgiu.

Aflați într-o perioadă fastă de la sosirea la cârma echipei a lui Eugen Neagoe și avându-l pe Budescu în zi de grație, giurgiuvenii au pus stăpânire pe joc din startul partidei. Cu o pasă de peste 30 de metri din flancul drept, decarul l-a găsit pe Riza în marginea careului, acesta a trecut simplu de Bustea și l-a executat pe Iacob pentru a deschide scorul. Era minutul 7, iar în minutul 19 Montini este faultat în careu de Rrumbullaku și Budescu a transformat pentru 2-0, scor de la care trupa pregătită de Laszlo Balint s-a ”tăiat” complet. Un alt penalty, făcut de Bustea în urma faultului asupra lui Stahl, i-a oferit ocazia lui Budescu să bifeze al doilea său gol în minutul 64, pentru ca în minutul 77 decarul să facă ”tripla”, de această dată cu un gol din acțiune după o angajare de mare finețe în careu produsă de Azulay. Atacantul israelian a punctat la rândul său în două rânduri, în minutul 81 cu un șut din careu după o respingere greșită a fundașilor echipei gazdă și trei minute mai târziu când a profitat de o bâlbâială a lui Tomozei, a pătruns și l-a executat pe Iacob.

0-6 și Astra își echilibrează golaverajul, cele 16 puncte acumulate și golaverajul 0, dar cu număr mai mare de goluri înscrise, urcând echipa giurgiuveană peste Dinamo în clasament, pe locul 10. UTA este un loc mai sus cu 17 puncte, seria de patru înfrângeri consecutive fiind întreruptă acum de scurta pauză de iarnă în care arădenii trebuie să se reseteze și să revină la forma bună din această toamnă.

 

UTA - Astra Giurgiu 0-6 (0-2)

Au marcat: Riza (min. 7), Budescu (min. 20 pen., 64 pen. și 77), Azulay (min. 81 și 84)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Iacob – Bustea, Erico da Silva, Melinte, Rrumbullaku (min. 46 Tomozei) – Buhăcianu (min. 78 Popescu), Albu, Isac (min. 33 Roşu), Tescan (min. 46 Rusu) – Hora, Rus (min. 71 Vl. Morar)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar – Hugo Sousa, Graovac, Găman, Radunovic – Crepulja – David Bruno, Riza (min. 15 Montini, min. 62 Azulay), Budescu, V. Gheorghe (min. 70 Balaure) – Stahl (min. 70 D. Gheorghe)

Alte știri din Liga 1