Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sepsi smulge un punct la ultima fază a meciului de la GiurgiuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Sep 2020

Liga 1: Sepsi smulge un punct la ultima fază a meciului de la Giurgiu

Astra Giurgiu a avut în mână meciul de pe ”Marin Anastasovici” cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, dar oaspeții au dat lovitura pe secundele de final și i-au împiedicat pe elevii lui Bogdan Andone să obțină primul succes în campionat.

Gazdele s-au desprins pe tabelă la un sfert de oră de la startul partidei prin Valentin Gheorghe, prezent la întâlnirea cu balonul centrat perfect de David Bruno la limita careului mic, iar lovitura de cap a atacantului a trimis balonul în plasă cu toată opoziția lui Niczuly. Avantajul de pe tabelă a fost anulat în minutul 24 de jucătorii de la Sepsi OSK, Bouhenna fiind găsit liber la 7 metri de balonul centrat din corner de Aganovic, iar fundașul central a reluat imparabil și a restabilit egalitatea.

Giurgiuvenii au reluat cursa spre victorie și în startul părții secunde Valentin Gheorghe a reușit ”dubla” cu un șut perfect de la 16 metri ce a trimis balonul la rădăcina barei de la colțul lung, lăsându-l pe Niczuly fără replică, apoi partida a curs în favoarea lor. Echilibrul a fost rupt de același Valentin Gheorghe, ”dubla” lui de pe tabelă fiind replicată și la capitolul cartonașe galbene, ceea ce i-a adus eliminarea în minutul 87. Un minut mai târziu un contraatac purtat de Alibec în flancul stâng și continuat de acesta cu o pasă în centru pentru Balaure este blocat cu un efort salutar de Mitrea, care a trimis balonul în corner într-o situație critică pentru poarta echipei sale. Fără a capitula, cu ultimele eforturi, în al cincilea minut al prelungirilor, covăsnenii s-au aruncat în atac și o pasă lungă în adâncime a lui Golofca pentru Mitrea a fost reluată cu capul de acesta pentru Safranko, care după o preluare cu călcâiul l-a executat pe Lazar cu un șut din interiorul careului și a declanșat bucuria în tabăra oaspeților.

Elevii lui Leo Grozavu înscriu primele lor goluri în această ediție de campionat și obțin a doua remiză, în timp ce giurgiuvenii câștigă primul punct după două meciuri disputate pe teren propriu.

 

Astra Giurgiu - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2-2 (1-1)

Au marcat: V. Gheorghe (min. 15 și 48)/Bouhenna (min. 24), Safranko (min. 90+5)

Astra Giurgiu (antrenor Bogdan Andone): Lazar – David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Şerban (min. 15 Seto), Crepulja, Moise (min. 81 Balaure) – V. Gheorghe, Alibec (min. 90 Găman), Răduţ

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea, Ştefan – Aganovic (min. 60 Safranko), Fofana (min. 80 Kovacs), Purece (min. 80 Achahbar) – Golofca, Carnat (min. 60 Ştefănescu), N. Mitrea (min. 9 Nouvier)

Alte știri din Liga 1