Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sepsi și Viitorul aduc prima remiză a play-off-uluiBogdan Balas / SportPictures.eu
01 Apr 2019

Liga 1: Sepsi și Viitorul aduc prima remiză a play-off-ului

FC Viitorul s-a prezentat la startul epilogului etapei a 3-a a play-off-ului contra celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu o formulă de echipă inedită, Gheorghe Hagi optând pentru aceasta în ideea menajării titularilor pentru meciul de Cupa României de joi de la Craiova.

Tehnicianul formației de pe litoral nu poate fi decât mulțumit de prestația elevilor săi, care au arătat consistență în joc și au avut un gol anulat în minutul 57. Faza rămâne de discutat în ceea ce privește ofsaidul în care se afla Rivaldinho după un-doiul cu Eric, însă cum arbitrul este suveran, importantă este decizia acestuia. Formația constănțeană a avut ocazii prin Casap în minutul 6, șut în plasa laterală, și șutul lui Achim din minutul 26 trimis de la 8 metri pe lângă poartă, apoi la poarta cealaltă Dylan Flores este protagonistul fazelor din minutele 28 și 31, în ambele nefiind sincronizat cu balonul centrat de colegii săi.

În partea a doua a jocului Tandia încearcă o reluare din foarfecă în minutul 60, dar nu prinde cadrul porții, și este imitat de Eric zece minute mai târziu, iar pe final de meci am mai notat lovitura liberă a lui Casap la care Niczuly a respins balonul ce a ciupit gazonul și șutul direct în brațele lui Tordai trimis de Fulop.

S-a terminat Sepsi OSK – FC Viitorul 0-0, rezultat în urma căruia constănțenii fac 23 de puncte, iar gazdele lor 20 și ocupă locurile 4, respectiv 6.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - De Moura, Viera, Jovanovic, Ştefan - Velev (min. 46 Vaşvari), Rus (min. 66 Fulop), Karnitski - Nouvier (min. 75 Carnat), Tandia, Flores

FC Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Tordai - Mladen, Artean, Iacob, Kuipers - Ciobanu, Achim, Casap - Măţan (min. 46 Ganea), Eric (min. 70 Tîrcoveanu), Rivaldinho (min. 77 Pitu)

Alte știri din Liga 1