Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sepsi scrie istorie în GruiaFlaviu Buboi / SportPictures.eu
10 Mai 2021

Liga 1: Sepsi scrie istorie în Gruia

CFR Cluj suferă prima înfrângere în fața celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe chiar în Gruia și speculațiile care dădeau pronosticuri exacte pentru finalul meciului au fost spulberate. Echipa covăsneană și-a jucat corect șansele și s-a dovedit a fi net superioară trupei conduse de pe bancă de Edi Iordănescu.

Obosită, în criză de idei, campioana nu a trimis decât un singur șut pe spațiul porții apărate de Niczuly, în timp ce oaspeții au debordat de energie. Șutul lui Nicolae Păun din minutul 24 este blocat de Hoban, apoi Vașvari îl întinde pe Sandomierski cu o torpilă trimisă de la 25 de metri, iar în minutul 41 Dumiter centrează de pe linia de fund la 6 metri de unde Safranko reia imparabil cu capul. Deschiderea scorului i-a bulversat pe clujeni, care ratează o ocazie mare în minutul 49 la lovitura de cap a lui Debeljuh ce nu a prins cadrul porții apărate de Niczuly. Minutul 55 a adus o fază comică ce putea deveni tragică pentru clujeni: Sandomierski a degajat de jos balonul cu piciorul direct în Safranko, dar portarul polonez a scăpat cu fața curată după ce balonul ricoșat de la 16 metri a trecut puțin pe lângă poartă. Dumiter, cel mai în vervă jucător al oaspeților, a lovit bara în minutul 70 cu un șut din întoarcere, iar patru minute mai târziu Sandomierski parează un șut al său și implicit majorarea scorului.

Sepsi OSK pleacă cu cele trei puncte și ajunge la un total de 36, cu unul mai puțin decât Universitatea Craiova, în timp ce CFR Cluj rămâne cu 45 de puncte și speră ca la rândul ei FCSB să facă un pas greșit în meciul cu Academica pentru a-și păstra poziția de lider.

 

CFR Cluj - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-1 (0-1)

A marcat: Safranko (min. 41)

CFR Cluj (antrenor Edi Iordănescu): Sandomierski – Manea (min. 77 Rondon), Vinicius, Burcă, Camora – Itu (min. 46 Costache), Hoban (min. 46 Omrani), Sigurjonsson (min. 46 Soares) – Deac, Debeljuh, Gîdea (min. 5 Păun)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly – Aganovic, Ninaj, Mitrea, Ştefănescu – Păun, Fofana (min. 81 Achahbar), Vaşvari (min. 81 Tincu) – Dumiter (min. 81 L. Kovacs), Safranko (min. 90+4 Dumitrescu), Gonzalez (min. 60 L. Fulop)

Alte știri din Liga 1