Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sepsi pleacă cu un punct din CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
30 Nov 2018

Liga 1: Sepsi pleacă cu un punct din Copou

Pe un teren înghețat și un frig pătrunzător, la Iași Politehnica și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au încheiat la egalitate un meci ce se putea rezuma la o jumătate de repriză.

Oaspeții au deschis scorul la prima fază de poartă apărută în minutul 8, Vașvari reluând în plasă din mijlocul careului balonul centrat de Tandia din apropierea liniei de fund. Șocul i-a ambiționat pe ieșeni și după reluarea pe lângă poartă a lui Sanoh din minutul 17, în minutul 21 Dylan Flores aduce egalarea cu o lovitură de cap de la limita careului de 6 metri după o centrare perfectă trimisă din flancul drept de Platini.

Jocul a continuat cu presiunea gazdelor și apărarea ermetică a covăsnenilor, care și-au arătat forța ofensivă în câteva rânduri atunci când și-au împins adversarii în treimea proprie, dar fără a găsi o cale către gol. Doar Flores s-a mai găsit aproape de a schimba tabela în minutul 48, dar reluarea sa din colțul careului mic nu a găsit cadrul porții lui Fejer, de partea cealaltă trei minute mai târziu Târnovanu a respins de sub transversală șutul lui Vașvari.

După o repriză secundă mai puțin ofertantă, s-a încheiat Politehnica Iași - Sepsi OSK 1-1 (1-1), rezultat ce menține distanța dintre cele două formații la 6 puncte cu diferența că oaspeții ocupă cu 24 de puncte ultimul loc de play-off, în timp ce ieșenii ocupă poziția a 11-a.

 

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Târnovanu - Arias, Mihalache, Frăsinescu, Sin - Cioinac, Qaka - Soares, Flores (min. 71 P.Petre), Sanoh (min. 59 Zaharia) - A. Cristea (min. 78 Bekui)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Fejer - Moura, Viera, Ad. Rus, L. Ştefan (min. 75 Hadnagy) - Velev, Karnitski - Nouvier (min. 84 Mensah), Vaşvari, Tandia - Simonovski (min. 57 Sato)

Alte știri din Liga 1