Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sepsi învinge și devine liderBogdan Balas / SportPictures.eu
11 Aug 2018

Liga 1: Sepsi învinge și devine lider

Sărbătoare la Sfântu Gheorghe! Covăsnenii se bucură de o perioadă de grație pe care doresc să o prelungească cât mai mult după ce au înregistrat a doua victorie în campionat și au trecut temporar cel puțin pe primul loc cu 7 puncte.

Astăzi elevii lui Eugen Neagoe au profitat de forma slabă a celor de la Politehnica Iași și au obținut un succes lejer în fața unei echipe fără reacție. Vieira a deschis scorul în minutul 30 cu un șut deviat de Sin ce l-a păcălit pe Cobrea și din pieptul portarului ieșean balonul a intrat în plasă, apoi Velev a făcut 2-0 în minutul 56 cu un șut din mijlocul careului după ce a fost angajat perfect de Fulop. Scorul final a fost stabilit în minutul 78 de Yasin Hamed rămas față în față cu Cobrea după o pasă de 30 de metri a lui Tandia.

Scor final Sepsi OSK - Politehnica Iași 3-0 (1-0), rezultat ce obligă echipa covăsneană să repete prestația și în meciul din etapa viitoare de pe terenul celor de la FCSB.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - G. Moura, O. Viera, Jovanovic, D. Sato - Velev, Vaşvari - Mensah (min. 53 Hamed), Fulop (min. 70 Simonovski), S. Drăghici (min. 81 Karnitskiy) - Tandia

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Cobrea - Gallego, Frăsinescu, Cioinac, Panţîru (min. 51 P. Petre) - Mihăescu - Kizito, Flores, Mimoun (min. 76 Pârvulescu), A. Sin - A. Cristea (min. 76 Zaharia)

Alte știri din Liga 1