Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sepsi îngenunchează Concordia în ultimul sfert de orăStefan Constantin / SportPictures.eu
14 Sep 2018

Liga 1: Sepsi îngenunchează Concordia în ultimul sfert de oră

Meci cu final animat pe sinteticul de la Chiajna, acolo unde Concordia a fost învinsă la scor de neprezentare de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Primă repriză a fost una fără prea mari veleități de spectacol, în care am notat lovitura de cap din minutul 4 a lui Batin din zona centrală a careului oaspeților, șutul lui Fulop din minutul 18 trimis pe lângă dintr-o poziție ideală în mijlocul careului Concordiei și execuția lui Bawab din minutul 34 ce nu a prins cadrul porții lui Niczuly.

Nici pauza nu a avut ca efect dinamizarea ofensivei celor două echipe, ambele cu numai 6 goluri înscrise în primele 7 etape disputate. Primele ocazii au fost șutul lui Grădinaru din afara careului, trimis în afara buturilor echipei oaspete în minutul 55 și primul șut pe poartă al partidei, expediat de Gorobsov în minutul 75, după care oaspeții au ieșit la rampă și au înscris de trei ori, în două situații cu sprijinul defensivei ilfovene.

În minutul 76 Tandia a ales să tragă la poartă din marginea careului de 16 metri, poziție centrală, cu toate că avea un coechipier nemarcat în partea dreaptă, dar alegerea sa s-a dovedit a fi fericită deoarece încercarea de blocare a lui Gabi Matei s-a transformat într-o deviere ce a trimis lobat balonul peste Costache ieșit dintre buturi. La numai șase minute distanță o pasă excelentă a lui Fulop l-a găsit perfect pe Nouvier liber în careul gazdelor, iar atacantul l-a executat pe Costache cu sânge rece. Ultima reușită a partidei a aparținut tot lui Tandia, care a primit o pasă involuntară de la Marc, cel din care a sărit balonul în încercarea lui Drăghici de a pasa în altă direcție. Vârful francez a primit în centrul careului și a înscris fără a fi blocat de fundașii adverși, stabilind în primul minut al prelungirilor scorul final al întâlnirii, Concordia – Sepsi OSK 0-3 (0-0).

Succesul îi duce pe covăsneni la cota 14 la numărul de puncte și îi plasează pe locul 2, în timp ce ilfovenii rămân pe penultima poziție cu 7 puncte.

 

Concordia Chiajna (antrenor Ionuț Badea): Costache - Matei, Leca, Marc, Alves - Gorobsov (min. 80 M. Cristescu), Bucşa, Prepeliţă (min. 80 Guessan) - Bawab (min. 85 Ivanovici), Batin, Grădinaru

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - Sato (min. 83 Ursu), Jovanovic, Diarrassouba, De Moura - Vaşvari (min. 69 Karnitskiy), Velev - Nouvier (min. 89 Y. Hamed), Fulop, Drăghici - Tandia

Alte știri din Liga 1