Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sepsi OSK întoarce scorul de la pauză și învinge la GiurgiuGeorge Fluster / SportPictures.eu
23 Nov 2020

Liga 1: Sepsi OSK întoarce scorul de la pauză și învinge la Giurgiu

În arena de la Giurgiu care îi este gazdă temporară, Chindia Târgoviște a pierdut în fața celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe după ce a condus la pauză.

Elevii lui Emil Săndoi au profitat de o respingere greșită a covăsnenilor în minutul 39, o încercare de degajare a lui Florin Ștefan fiind blocată de Căpușă la mijlocul terenului, balonul a sărit până la Tincu, care nu a putut să-l controleze și Dumitrașcu a trimis un lob de la 20 de metri ce l-a învins pe Jesus Fernandez. Cu o echipă mult mai experimentată, Sepsi OSK a pus stăpânire pe joc în partea a doua a meciului și a reușit să întoarcă rezultatul de pe tabelă. În minutul 69 Aganovic a răsplătit încrederea acordată de Leo Grozavu, care l-a trimis pe teren cu șase minute mai devreme, restabilind egalitatea cu un șut de la 16 metri ce l-a păcălit pe Aioani. Portarul Chindiei a fost din nou învins opt minute mai târziu de Achachbar cu un șut de la 22 de metri ce a plasat balonul lângă stâlpul din dreapta sa, iar până la final niciuna dintre părți nu a mai reușit vreo ocazie notabilă de poartă.

Jocul consistent le aduce covăsnenilor cea de-a cincea victorie din campionat și cu un total de 19 puncte urcă pe locul 4 la egalitate de puncte cu Academica, dar cu golaveraj superior. Chindia rămâne cu 14 puncte și etapa viitoare va evolua din nou la Giurgiu, de această dată în calitate de oaspete a Astrei.

 

Chindia Târgoviște - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-2 (1-0)

Au marcat: Dumitrașcu (min. 39)/Aganovic (min. 69), Achachbar (min. 77)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani - Căpuşă, Iacob, Piţian, Bourama - Neguţ, Dulca (min. 78 Yameogo), Raţă (min. 80 Cherchez), Dumitraşcu - Popa (min. 85 Neicuţescu), Florea (min. 79 Costea)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): J. Fernandez - Dimitrov, Tincu, Dumitrescu, Ştefan - Golofca (min. 63 Aganovic), Fofana (min. 46 Fulop), Vaşvari, Purece (min. 86 Gal) - Petrila (min. 46 Achachbar), Bajrovic (min. 63 Safranko)

Alte știri din Liga 1