Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sens unic la MediașValentin Macrea / SportPictures.eu
30 Sep 2018

Liga 1: Sens unic la Mediaș

Gazdele de la Gaz Metan au fost cele care au disctat ritmul jocului de astăzi în compania celor de la Politehnica Iași. Cu un penalty ratat de Marius Constantin în minutul 17 și ocazii mari semnate de Fortes în minutele 7, când Cobrea a fost pe fază și a respins, 28 și 56, cu lovituri de cap ce au trecut peste poartă, elevii lui Mihai Teja nu s-au precipitat pe final de meci și au reușit să dea lovitura în prelungiri.

În primul minut după expirarea timpului regulamentar Ely Fernandes a fost pe fază în careul mic și a reluat în plasă balonul reluat slab de Iulian Cristea în urma loviturii libere executate de Nasser Chamed. De partea cealaltă, echipa ieșeană apărut mai afectată de meciul din Cupa României decât gazdele de la Gaz Metan, cu toate că ambele formații au trecut greu, la lovituri de departajare, de echipe din eșaloane inferioare.

S-a încheiat Gaz Metan – Politehnica Iași 1-0 (0-0), rezultat ce urcă echipa medieșeană pe ultima poziție a podiumului, în timp ce ieșenii rămân pe 8, în afara zonei de play-off.

 

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Pleşca - Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Trif - Coimbra, Ivanov - Caiado, Olaru (min. 72 Chamed), Ely Fernandes - Fortes (min. 78 Yazalde)

Politehnica Iași (antrenor Flavius Stoican): Cobrea - Gallego, Mihăescu, Frăsinescu, Panţîru - Cioinac, Qaka (min. 72 L. Rus) - Platini, Dylan Flores (min. 84 Ndongala), Sin - A. Cristea (min. 72 Enoh)

Alte știri din Liga 1