Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Seară tristă pe Arena NaționalăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Iul 2019

Liga 1: Seară tristă pe Arena Națională

Dinamo și Universitatea Craiova s-au întâlnit pe Arena Națională pentru un meci al cărui rezultat a rămas în plan secund ținând cont de tragedia ce putea să se întâmple la jumătatea primei reprize. Doar intervenția rapidă a echipajului medical a făcut ca starea antrenorului Eugen Neagoe, puternic contestat de galeria dinamovistă, să nu ia o turnură gravă.

Un preinfarct provocat de consumul nervos din ultima perioadă l-a adus pe antrenorul gazdelor într-o stare în care toate problemele legate de rezultatele sportive nu mai contează pentru cei care înțeleg că fotbalul este, până la urmă, doar sport și spectacol.

După o pauză de 20 de minute generată de intervenția ambulanței, jocul s-a reluat și pentru ca seara să fie și mai amară pentru dinamoviști, elevii lui Corneliu Papură au înscrsi de două ori și revin la Craiova cu toate cele trei puncte. Bărbuț a deschis scorul cu un șut din careu ușor deviat de Popescu și din minutul 35 oltenii au trecut în avantaj pe tabelă, iar la jumătatea reprizei secunde Mihai Roman a reluat cu capul balonul respins cu greu de Piscitelli după un șut al lui Ivanov.

 

Dinamo - Universitatea Craiova 0-2 (0-1)

Au marcat: Bărbuț (min. 35), Mihai Roman (min. 66)

Dinamo (antrenor Eugen Neagoe): Piscitelli - Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Sin - Mrzljak, Al. Răuţă - G. Creţu (min. 61 Moldoveanu), Bru (min. 68 I. Filip), Montini - D. Popa (min. 46 Sorescu)

Universitatea Craiova (antrenor Corneliu Papură): Pigliacelli - Borţa (min. 57 Vlădoiu), Martic, Acka, N. Bancu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, M. Roman (min. 80 Fortes), Baiaram (min. 46 Vătăjelu)

Alte știri din Liga 1