Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Seara lui Arlauskis decide învingătoarea în GruiaPaul Ursachi / SportPictures.eu
14 Iun 2020

Liga 1: Seara lui Arlauskis decide învingătoarea în Gruia

Chiar dacă a fost echipa cu cele mai multe ocazii de gol și mai prezentă pe faza de atac, cu 6 șuturi pe poartă față de 2 ale gazdelor, FCSB a părăsit învinsă arena din Gruia și rămâne la 7 puncte în urma celor de la CFR Cluj cu 7 meciuri înainte de finalul campionatului.

Soarta partidei a fost decisă de autogolul lui Ovidiu Popescu din minutul 23, atunci când în urma unui corner al clujenilor de pe partea stângă bătut scurt până la Djokovic, croatul a centrat pe linia careului mic, iar fundașul roș-albaștrilor a ratat degajarea, balonul l-a lovit în piciorul stâng, de sprijin, și a intrat în plasă. Neșansa lui Ovidiu Popescu a fost dublată de prestația de excepție a portarului gazdelor. Man și Coman l-au ”încălzit” pe Arlauskis în minutul 39 cu două șuturi grele din interiorul careului, apoi portarul lituanian a salvat cu un reflex șutul din întoarcere trimis de Man de la marginea careului mare în minutul 65. Florinel Coman l-a pus la treabă din nou pe Arlauskis în minutul 71 și l-a obligat pe portarul gazdelor să respingă cu vârful degetelor, balonul lovind apoi bara și ieșind în corner.

Dominarea teritorială a oaspeților nu s-a concretizat pe tabelă, iar Bogdan Vintilă pleacă de la Cluj cu o echipă decimată de accidentări. După ce nu i-a putut include în lot pe Iulian Cristea, Soiledis și Panțîru, tehnicianul celor de la FCSB i-a pierdut pe parcursul jocului pe Filip și Nedelcu, iar programul de 9 sau 10 meciuri în interval de o lună devine complicat pentru vicecampioană.

 

CFR Cluj - FCSB 1-0 (1-0)

A marcat: Ov. Popescu (min. 23 aut.)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (min. 67 Petrila), Bordeianu, Djokovic (min. 85 Cr. Manea) – Deac (min. 84 Chipciu), Omrani (min. 59 Rondon), Costache (min. 59 Ad. Păun)

FCSB (antrenor Bogdan Vintilă): Vlad – Crețu, Planic, Nedelcu (min. 90+6 Miron), Ov. Popescu – Oaidă (min. 62 Ad. Petre), Filip (min. 33 Vînă, min. 62 Moruțan), Olaru – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

Alte știri din Liga 1