Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Scor de forfait în primul meci al rundei intermediareGheorghe Fluster / SportPictures.eu
16 Dec 2020

Liga 1: Scor de forfait în primul meci al rundei intermediare

Astra Giurgiu a câștigat la scor de neprezentare meciul de pe „Marin Anastasovici” cu Gaz Metan Mediaș și ajunge la a cincea partidă de campionat fără înfrângere.

Echilibrul și încrederea căpătată odată cu sosirea pe banca tehnică a lui Eugen Neagoe le dă giurgiuvenilor liniștea de a-și construi jocul, iar acest lucru s-a văzut încă din startul partidei. În minutul 4 Budescu l-a lansat cu o pasă din propria jumătate de teren pe Montini, care a profitat de o desincronizare în ieșirea la ofsaid a medieșenilor şi l-a învins pe Buzbuchi cu un şut la colţul lung. Portarul oaspeților a gafat în minutul 38, mingea trimisă moale către Alceus transformându-se într-o pasă pentru Montini, care și-a trecut în cont un assist pentru Budescu, care a trimis din careul mic în poarta goală. Până la pauză s-a făcut 3-0 după ce în minutul 43 Budescu a executat la prima bară un corner de pe partea stângă, iar Roberto Romeo, în încercarea de a-l bloca pe Radunovic, a deviat cu piciorul balonul în poartă.

Rezultatul a dus la rocada în clasament a celor două combatante, Astra urcând pe 13 cu 13 puncte, același număr ca și Gaz Metan, dar cu un golaveraj superior.

 

Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaș 3-0 (3-0)

Au marcat: Montini (min. 4), Budescu (min. 38), R. Romeo (min. 43 aut.)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar - David Bruno (min. 46 Găman), Hugo Filipe, Graovac, Radunovici - Crepulja - Merloi (min. 68 Stahl), Canadija (min. 51 R. Moise), Budescu, Riza (min. 16 V. Gheorghe) - Montini (min. 69 Azulay)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Jorge Costa): Buzbuchi - Butean Larie, Baco, Romeo - Alceus (min. 73 Chamed), Horj - Ciocan (min. 17 Valente), Pambou (min. 46 R. Deaconu), Horşia - Cardoso (min. 73 Sambu)

Alte știri din Liga 1