Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Sclipirea lui Teixeira aduce victoriaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Feb 2015

Liga 1: Sclipirea lui Teixeira aduce victoria

Un meci fără prea multe faze de poartă, dar cu incidente în tribune, a adus gazdelor de la Petrolul cele 3 puncte dorite pentru a păstra ritmul impus de campioana Steaua. Oaspeții stadionului ”Ilie Oană” au fost cei de la FC Brașov, echipă ce și-a schimbat în iarnă antrenorul și o bună parte dintre jucători, mizând pe ”legiunea croată” condusă de Vjekoslav Lokica.

Singura sclipire pe parcursul celor 90 de minute a fost golul lui Teixeira, reușit în minutul 72 cu un șut plasat perfect la rădăcina barei din stânga lui Marinescu, șutul fiind trimis de la marginea careului mare al brașovenilor. A fost de ajuns pentru ploieșteni ca să-și adjudece victoria, mai ales că oaspeții au arătat limitări în faza ofensivă.

Petrolul – FC Brașov 1-0 (0-0), un meci după care ambele echipe vor trebui să analizeze serios calitatea jocului prestat.

 

Petrolul (antrenor Mircea Rednic): Pecanha - Alcenat, Geraldo, Filip, Peteleu (min. 87 Al. Coman) - Marinescu, De Lucas - Nepomuceno (min. 64 N'Koyi), Teixeira, Astafei - Mareş (min. 76 Fanchone)

FC Braşov (antrenor Vjekoslav Lokica): Marinescu - Străuţ, Leko, Artjunin, Novak - Moraru, Juric - Zlonislici (min. 68 C. Ganea) - M. Constantinescu (min. 86 L. Ganea), Aganovic, Bençun

Alte știri din Liga 1