Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Schimbarea la față. Astra îngenunchează Dinamo la GiurgiuSportPictures.eu
20 Dec 2018

Liga 1: Schimbarea la față. Astra îngenunchează Dinamo la Giurgiu

Dinamo a arătat în această seară o altă față în comparație cu cea din meciul anterior contra celor de la Universitatea Craiova. Pe ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, trupa lui Mircea Rednic a fost surclasată de o Astra în care lipsa lui Alibec nu a contat și cu 8 puncte de recuperat în 5 etape rămase de jucat obiectivul play-off-ului pare o fata morgana.

În minutul 7 Llullaku a deschis balul pentru giurgiuveni și coșmarul pentru ”câini” cu un șut de excepție de la 25 de metri ce a pus mingea la vinclu, fără nicio șansă pentru Muțiu de a îndepărta pericolul, apoi în minutul 36 Laurențiu Buș dublează avantajul gazdelor cu un șut cu efect cu piciorul drept ce a plasat balonul lângă stâlpul din stânga portarului lui Dinamo.

Scorul a început să ia proporții în minutul 68 când Valentin Gheorghe a urmărit în careul oaspeților balonul respins de Muțiu după șutul lui Zoua și l-a trimis în plasă, iar dezastrul a căpătat dimensiuni concrete trei minute mai târziu când defensiva dinamovistă a fost executată cu sânge rece după o acțiune de contraatac fulger purtată de Llullaku în banda stângă și o pasă în mijlocul careului pentru Neluț Roșu, care a îndeplinit o formalitate trimițând balonul în poarta goală cu latul. Hanca a salvat onoarea oaspeților cu un gol de kinogramă în minutul 77, șut de la aproximativ 30 de metri ce a lovit bara din stânga lui Lazar după care a intrat în plasă.

S-a încheiat Astra – Dinamo 4-1 (2-0), scor în urma căruia echipa pregătită de Costel Enache acumulează 31 de puncte și trece pe locul 5, în timp ce alb-roșiii rămân pe locul 11 cu 22 de puncte, cu trei mai puțin decât FC Hermannstadt, care are un joc mai puțin, și cu 8 sub cota echipei de pe locul 6, Sepsi OSK, la rândul ei urmând a evolua mâine în cadrul etapei.

 

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): Lazar – Belu, Cestor, Bejan, Butean – Begue (min. 64 V. Gheorghe), Mrzljak (min. 76 R. Moise), N. Roşu, L. Buş (min. 90 Bahamboula) – Llullaku, Zoua

Dinamo (antrenor Mircea Rednic): Muţiu – Sorescu (min. 77 Olteanu), M. Popescu, R. Grigore, Corbu – Gomelt, Ait-Atmane – Hanca, Pesic, Zenke (min. 46 R. Moldoveanu) – D. Popa (min. 59 Neicuţescu)

Alte știri din Liga 1