Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Schimb de favoruri la PloieștiCristian Stavri/Sport Pictures
18 Sep 2020

Liga 1: Schimb de favoruri la Ploiești

FC Hermannstadt a repurtat prima victorie în campionat în deplasarea de la Ploiești, acolo unde pe ”Ilie Oană” gazdă i-a fost Chindia Târgoviște.

Bine montați înainte de startul meciului, sibienii s-au văzut conduși pe tabelă din minutul 10 prin golul înscris de Daniel Popa, atacantul venit de la Dinamo interceptând o pasă trimisă neglijent de Opruț către Cristiano și după ce l-a depășit din preluare pe portarul oaspeților a trimis simplu în poarta goală. Ambiționați de primirea golului, elevii lui Ruben Albes s-au aruncat în ofensivă, iar în minutul 25 Fabio Fortes a ratat o ocazie imensă trimițând de la 5 metri din fața porții peste transversală. Patru minute mai târziu Sîntean reușește să-l impresioneze pe arbitrul Cătălin Ion Buși cu o cădere artistică în careul Chindiei în urma unei mâini puse pe umărul său de către Pițian și Romario a transformat lovitura de pedeapsă echilibrând tabela. Ocaziile încep să curgă la poarta lui Moldovan, cu Jo Santos autor al unui șut-centrare scos de goalkeeper-ul gazdelor în minutul 36 și Sîntean, șut din unghi, dar fără intensitate un minut mai târziu. A venit minutul 40 cu o lovitură liberă de la 20 de metri la care Sîntean și-a asumat execuția, una perfectă ce a pus balonul lângă bara din dreapta lui Moldovan și a schimbat din nou tabela în favoarea sibienilor.

Elevii lui Emil Săndoi au alergat după egalare, dar Daniel Popa nu prinde cadrul porții cu un șut la colțul lung în minutul 57, iar în minutul 70 Yameogo a reluat din cădere cu riscul unei accidentări și a trimis pe lângă buturile lui Cristiano, ieșit să-l blocheze. Pe final de meci sibienii punctează din nou: în minutul 82 Iacob întoarce favorul făcut de Opruț la deschiderea scorului trimițând de la mare distanță o pasă cu capul către propriul portar. Mayoral a avut timp să aresteze balonul și să-l execute simplu pe Moldovan pentru a stabili scorul final al partidei.

 

Chindia Târgoviște - FC Hermannstadt 1-3 (1-2)

Au marcat: D. Popa (min. 10)/Romario (min. 31 pen.), Sântean (min. 40), Mayoral (min. 83)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Moldovan - Căpuşă, Dinu, Piţian, Iacob (min. 85 Dumitraşcu)- Neguţ, Dulca, Ioniţă, Berisha (min. 67 Yameogo) - D. Popa (min. 66 Florea), Diaz (min. 29 Raţă)

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): Cristiano - Scarlatache, Viera, Stoica - Caiado (min. 88 Mustivar), Dâlbea, Romario, Opruţ - Joalisson, Fortes (min. 62 Karanovic), Sîntean (min. 69 Mayoral)

Alte știri din Liga 1