Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: ”Salvatorul” Popa aduce trei puncte pentru DinamoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Sep 2019

Liga 1: ”Salvatorul” Popa aduce trei puncte pentru Dinamo

Dinamo întrerupe seria rezultatelor pozitive ale celor de la Sepsi OSK chiar la Sf. Gheorghe după o partidă în care formația din Ștefan cel Mare a fost echipa mai clară în exprimare.

Elevii lui Dusan Uhrin au început tare jocul și Sorescu are prima ocazie de gol în minutul 12, șutul său fiind blocat de Fejer, apoi în minutul 24 portarul gazdelor a respins în primă instanță execuția lui Nistor, iar Neicuțescu a reluat nonșalant în bară singur din 7 metri. Fejer se remarcă din nou în minutul 37 când a deviat în corner șutul din întoarcere al lui Montini, pentru ca în minutul 42 gazdele să bifeze prima lor ocazie la lovitura de cap a lui Safranko din careul mic, dar balonul este trimis pe lângă poartă.

Repriza a doua a meciului a păstrat ritmul alert, dar nu a fost ofertantă din punct de vedere al ocaziilor de poartă în prima sa parte. Abia în minutul 62 Safranko reia periculos din apropierea stâlpului din stânga lui Piscitelli, iar italianul respinge cu un reflex impresionant. Montini îl încearcă pe Fejer cu un șut cu pământul din interiorul careului (min. 64), apoi Klimavicius ratează de puțin ținta cu o reluare cu capul din 6 metri în urma unui corner (min. 67). Diferența în meci a fost făcută de execuția de atacant pur-sânge a lui Daniel Popa din minutul 83, atunci când a primit cu spatele la poartă la 20 de metri o pasă de la Nistor și a șutat din pivotare fără speranțe pentru Fejer.

Cu a doua victorie consecutivă, Dinamo iese din subsolul clasamentului și cu 9 puncte urcă pe locul 9 egalând gazdele de astăzi.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Dinamo 0-1 (0-0)

A marcat: D. Popa (min. 83)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Fejer - Kilyen, Barisic, Tincu, Konongo - Velev - Gal (min. 84 D. Flores), I. Fulop (min. 46 Salli), Vaşvari, Carnat (min. 54 Karanovic) - Safranko

Dinamo (antrenor Dusan Uhrin): Piscitelli - Corbu, Klimavicius, Ciobotariu, M. Popescu - I. Filip, D. Nistor, Fabbrini (min. 90 Răuţă) - Sorescu (min. 82 R. Moldoveanu), Montini, Neicuţescu (min. 61 D. Popa)

Alte știri din Liga 1