Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: S-au topit și golurileCosmin Iftode / SportPictures.eu
24 Iul 2015

Liga 1: S-au topit și golurile

Un meci desfășurat pe caniculă nu poate fi spectaculos, din moment ce jucătorii caută să-și conserve energia și să comită cât mai puține greșeli. Aceasta poate fi o definiție scurtă a ”ostilităților” de pe stadionul Dinamo dintre FC Voluntari și Pandurii Târgu Jiu din primul meci al etapei a III-a a Ligii 1.

Kone a fost primul care a dat semnalul ofensivei pentru gazde, cu un șut din unghi în plasa laterală a porții apărate de Mingote. Era minutul 20, iar câteva minute mai târziu Anton îi dă replica cu un șut de la 30 de metri, dar care nu prinde spațiul porții celor din Voluntari. Tot Kone îi dă de lucru lui Mingote în minutul 33 cu un nou șut de la distanță, dar cea mai mare ocazie a priomei reprize îi aparține lui Bălan. În minutul 41, vârful gazdelor scapă de la jumătatea terenului către poarta lui Mingote, este talonat de Șandru, dar cu toată opoziția fundașului gorjean șutează către poarta oaspeților, dar balonul nu este cadrat.

În repriza secundă FC Voluntari cedează inițiativa și par a se mulțumi cu a treia remiză în acest campionat, însă nici oaspeții nu arată clarviziune în joc și în afara unei ocazii semnate de Momcilovici în minutul 61 rezolvată de Balauru, nu se consemnează o altă ocazie de a înscrie.

Se încheie FC Voluntari – Pandurii 0-0, un meci în care nimeni nu a dorit să piardă și în final nimeni nu a câștigat.

 

Voluntari (antrenor Bogdan Vintilă): Balauru - Zaharia (min. 89 Deac), Achim, Novakovic, Pîrvulescu - Maftei, Novac - Vîlceanu (min. 77 Matei), Todoran (min. 45 Călinţaru), Kone - Bălan

Pandurii (antrenor Edi Iordănescu): Mingote - Unguruşan, Herculano, Şandru, Momcilovic - Mrzljak, Anton - Răduţ (min. 82 Ciucur), Nistor, Hora (min. 76 Munteanu) - M.Roman (min. 67 Abdelaziz)

Alte știri din Liga 1