Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Rocadă pe locul de barajRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Mai 2017

Liga 1: Rocadă pe locul de baraj

Concordia Chiajna a ieșit din zona minată și a trimis ACS Poli Timișoara pe locul de baraj după meciul direct disputat pe arena din vecinătatea capitalei.

Elevii lui Dan Alexa au deschis scorul în minutul 24 prin Pena, vârful de atac al gazdelor deviind cu capul o centrare din lovitură liberă bătută din flancul drept la colțul scurt de Deaconu și au scăpat să fie egalați până la pauză după intervenția de excepție a lui Bălgrădean din minutul 40 la șutul din voleu al lui Șeroni ce trimitea balonul sub transversală. Grădinaru putea dubla avantajul pe tabelă în minutul 42 cu un șut din afara careului ce l-a întins pe Straton, iar în minutul 51 arbitrul Adrian Cojocaru a dictat doar lovitură liberă de la marginea careului bănățenilor după un fault pe linie al lui Soljic la Serediuc.

Egalarea survine neașteptat în minutul 75 după un șut surprinzător al lui Mailat de la 20 de metri ce l-a lăsat fără replică pe Bălgradean, dar gazdele nu au acuzat șocul și au revenit în avantaj 9 minute mai târziu prin reușita lui Albu, cel care a taxat o ieșire inoportună a lui Straton la centrarea din lovitură liberă a lui Deaconu. În ultimele secunde ale partidei, la o acțiune de contraatac care a surprins întreaga echipă bănățeană în atac în căutarea egalării, Feussi vine pentru prima dată în careul oaspeților și îl execută și el pe Straton cu un șut la colțul lung.

S-a încheiat Concordia - ACS Poli Timișoara 3-1 (1-0), a doua victorie consecutivă a ilfovenilor și al treilea meci fără succes pentru elevii lui Ionuț Popa care duminică primesc vizita liderului CSM Poli Iași.

 

Concordia Chiajna (antrenor Dan Alexa): Bălgrădean – Feussi, Dobrosavlevici, Albu, Melinte – Raul Costin, Deaconu – Grădinaru, Cristescu (min. 90+1 Herea), Serediuc (min. 80 Munteanu) – Pena (min. 74 Răducanu)

ACS Poli Timișoara (antrenor Ionuț Popa): Straton – Străuţ, Bocşan, Şeroni, Novak – Artean, Soljic – Bărbuţ, Popovici (min. 58 Croitoru), Fucek (min. 71 Mailat) – Drăghici

Alte știri din Liga 1