Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Rezultat scontat între specialistele remizelorValentin Macrea / SportPictures.eu
18 Oct 2020

Liga 1: Rezultat scontat între specialistele remizelor

FC Hermannstadt și UTA au terminat la egalitate jocul direct și continuă să fie specialiste ale remizelor cu câte 4, respectiv 5 rezultate de egalitate din 7 etape.

Partida disputată la Mediaș datorită lucrărilor de modernizare la care este supusă arena din Sibiu, s-a disputat sub imperiul ploii, care însă nu a afectat calitatea excelentă a gazonului. Sibienii au deschis scorul repede, în minutul 5, autor Addae cu o lovitură de cap la colțul lung în urma unei centrări din cornar la prima bară, apoi Belu-Iordache a avut șansa de a dubla avantajul de pe tabelă în minutul 13, dar șutul său din interiorul careului a fost deviat în corner de portarul Iacob. A urmat o perioadă în care oaspeții au preluat inițiativa și au dominat categoric ultimul sfert de oră înainte de pauză, cea mai mare ocazie a lor apărând în minutul 41 la șutul puternic trimis de Roșu din afara careului la care Figueiredo a răspuns cu o paradă și a respins balonul în corner.

Presiunea arădenilor persistă după pauză, în minutul 52 Hora trage bine de la 20 de metri la rădăcina barei din dreapta lui Figueiredo, dar portarul sibienilor s-a întins și a scos balonul, apoi patru minute mai târziu Rusu trage din voleu mult peste poartă dintr-o poziție bună din zona colțului careului mic, în timp ce la poarta cealaltă în minutul 61 Jo Santos încearcă să-l surprindă cu un șut din unghi pe Iacob. Minutul 75 aduce egalarea, Hora executând perfect pe colțul portarului o lovitură liberă de la 20 de metri, iar până la final gazdele nu au reușit să recupereze avantajul de pe tabelă chiar dacă Karanovic a fost aproape de a relua din 7 metri centrarea bună a lui Sîntean de pe partea dreaptă.

FC Hermannstadt se pregătește acum de deplasarea pentru meciul cu FCSB, în timp ce UTA va primi vizita celor de la Chindia.

 

FC Hermannstadt - UTA 1-1 (1-0)

Au marcat: Addae (min. 5)/Hora (min. 75)

FC Hermannstadt (antrenor Ruben Albes): Figueiredo - Belu-Iordache (min. 37 Caiado), Viera, Stoica, Opruţ - Addae (min. 73 Alhassan), R. Pires - Buzan (min. 37 Bastos), Mayoral (min. 73 Sîntean), Jo Santos - Fortes (min. 59 Karanovici)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Iacob - Pleaşcă (min. 30 Bustea), Albu, Benga, Rrumbullaku - Miculescu (min. 67 Tescan), N. Roşu (min. 87 Morar), Isac, Rusu (min. 87 C. Popescu) - Hora, Rus (min. 67 Buhăcianu)

Alte știri din Liga 1