Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Rezultat indecis în derby-ul OltenieiAndi Popescu / SportPictures.eu
23 Feb 2016

Liga 1: Rezultat indecis în derby-ul Olteniei

Două goluri marcate la începutul și respectiv finalul partidei au scris istoria întâlnirii de la Turnu Severin din derby-ul Olteniei. Pandurii, gazdele întâlnirii, deja calificate în play-off, au primit gol rapid, în minutul 9, din partea celor de la CS U Craiova, echipă care avea nevoie de victorie pentru o ipotetică șansă de a prinde ultimul loc de play-off.

Nuno Rocha l-a angajat în adâncime pe Măzărache și după o cursă scurtă, tânărul atacant craiovean a înscris pe sub Stanca, ieșit să închidă unghiul. Egalarea putea surveni în minutul 24, la șutul lui Antal trimis la rădăcina barei din dreapta lui Straton, care s-a întins și a scos în corner.

Craiovenii au fost aproape de a-și dubla avantajul pe tabelă în minutul 63 la gafa comisă de Stanca după ce nu a reținut un șut din lovitură liberă și l-a jenat pe Iliev în încercarea de a recupera mingea. Arbitrul Radu Petrescu putea acorda penalty, dar a lăsat jocul să continue. Pe finalul partidei Pandurii urcă mai mult în ofensivă și Hora șutează puțin peste transversală în minutul 83, apoi în minutul 87 Grecu centrează la 6 metri pentru Wellington, care îi ia fața lui Acka și înscrie din plonjon. Răduț a căutat să dea lovitura în ultimul minut, dar șutul său prin surprindere a trecut puțin peste.

S-a terminat Pandurii – CS U Craiova 1-1 (0-1), un punct care trimite CS U în play-out și Pandurii pot pierde locul 4.

 

Pandurii (antrenor Edi Iordănescu): Stanca - Ciucur, Săpunaru, Vasiljevic, Acsinte - Ropotan, Răuţă (min. 71 Nicoară) - Antal (min. 60 Wellington), Nistor, Răduţ - Hora (min. 85 Grecu)

CS U Craiova (antrenor Daniel Mogoșanu): Straton - Dumitraş, Acka, Iliev, Vătăjelu - Ivan (min. 90 Izvoranu), Mateiu, Zlatinski, Băluţă (min. 63 Herghelegiu) - Nuno Rocha, Măzărache (min. 77 Achim)

Alte știri din Liga 1