Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Rezultat echitabil, Academica termină în top 5Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Dec 2020

Liga 1: Rezultat echitabil, Academica termină în top 5

La Călărași, Academica Clinceni a revenit după ce a fost condusă de Dinamo și încheie turul de campionat pe un onorabil loc 5 cu 25 de puncte.

După o primă repriză modestă, cu două șuturi ale lui Camara în primul minut și în minutul 37, ambele fără a-i da emoții lui Vâlceanu, Dinamo putea fi pedepsită de foștii steliști Rusescu și Cristi Tănase. Cei doi au colaborat pentru finalizarea lui Tănase din minutul 39, dar acesta a ratat șutul de la marginea careului de 16 metri, iar Rusescu a fost aproape de a înscrie trei minute mai târziu, dar Andrei Radu a respins de pe linia porții balonul lobat peste Mejias.

Partea secundă a început promițător, cu un balon respins acrobatic de Vâlceanu la lovitura de cap a lui Nemec, iar în minutul 65 Paul Anton l-a învins pe portarul echipei gazdă cu un șut din afara careului a cărui traiectorie a fost ușor deviată. Doar zece minute a durat avantajul pe tabelă al elevilor lui Ionel Gane, Academica reușind să egaleze după o fază prelungită de atac și un șut al lui Dumitriu de la 20 de metri la care Mejias a scăpat balonul în față, iar Chunchukov, pe fază, l-a împins în plasă. Șutul lui Nemec din întoarcere din minutul 88 a fost ultima ocazie notabilă a partidei care s-a încheiat cu o remiză echitabilă ce îi ține pe dinamoviști pe locul 10 cu 16 puncte.

 

Academica Clinceni - Dinamo București 1-1 (0-0)

Au marcat: Chunchukov (min. 75)/Anton (min. 65)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu - F. Achim (min. 75 P. Petrescu), Cebotaru (min. 75 Dumitriu), Cascini, Andronic - D. Morar (min. 11 Cr. Tănase), Rusescu (min. 57 Chunchukov)

Dinamo București (antrenor Ionel Gane): Mejias - Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu - Camara, Gol (min. 84 Magaye Gueye), Anton, Fabbrini - Borcea (min. 63 V. Achim), Nemec

Alte știri din Liga 1