Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Rezervele aduc victoria gazdelor în cinci minute la VoluntariGeorge Ilinca / SportPictures.eu
09 Feb 2020

Liga 1: Rezervele aduc victoria gazdelor în cinci minute la Voluntari

Meci spectaculos la Voluntari între ultima clasată și Dinamo, formație care avea nevoie de toate cele trei puncte pentru a se menține în cursa pentru ultimul loc de play-off.

La o săptămână după ce a obținut cea de-a doua victorie în campionat, FC Voluntari a reușit să confirme că remanierea din intersezon a dus la construirea unei echipe competitive, determinată să-și joace șansa la menținerea pe prima scenă. Ilfovenii au ratat o ocazie imensă în minutul 29 când Căpățână a șutat din interiorul careului și Piscitelli a respins cu un reflex extraordinar un gol ca și făcut, apoi în minutul 38 Simonovski a șutat din întoarcere în bară în zona vinclului. După această imensă ratare, Dinamo a reușit să dea lovitura prin Sorescu cu o reluare din interiorul careului mic a pasei de pe fundul terenului trimisă de Perovic, iar avantajul de pe tabelă putea fi dublat în minutul 43 când șutul pe jos al lui Fabbrini a fost deviat de Cojocaru în bara din stânga sa.

Oaspeții au cerut penalty în minutul 49 la șutul lui Fabbrini în mâna lui Struna, apoi Skovajsa a primit în interval de 7 minute două cartonașe galbene și din minutul 72 Dinamo a fost nevoită să evolueze în inferioritate numerică. Gazdele au profitat de retragerea elevilor lui Dusan Uhrin și după ce Eric a trimis în bară din lovitură liberă în minutul 74, Țîră a adus egalarea la 5 minute după ce a fost introdus în teren. Era minutul 76 când atacantul gazdelor l-a driblat simplu pe Mihai Popescu, căzut, și a trimis în plasă din 8 metri, apoi în minutul 80 a fost rândul lui Tudorie, introdus cu două minute înainte în locul lui Gorobsov, să șuteze cu exteriorul la colțul lung pentru a aduce victoria ilfovenilor.

Succesul îi ridică la cota 14 pe FC Voluntari, departe de penultima clasată Academica Clinceni, în timp ce Dinamo rămâne cu 31 de puncte și pierde practic orice șansă de a prinde play-off-ul.

 

FC Voluntari - Dinamo București 2-1 (0-0)

Au marcat: Țîră (min. 76), Tudorie (min. 80)/Sorescu (min. 39)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Cojocaru – Struna, Pașcanu, Achim, Kocic – Gorobsov (min. 78 Tudorie), Pablo de Lucas – Căpățînă, Eric, Ion Gheorghe (min. 56 Sanoh) – Simonovski (min. 71 Țîră)

Dinamo București (antrenor Dusan Uhrin): Piscitelli – Kostrna, Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Skovajsa – Mrzljak, Răuță (min. 83 D. Popa) – Mihaiu (min. 81 Puljic), Fabbrini, Sorescu – Perovic

Alte știri din Liga 1