Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Revirimentul piteștenilor continuă după al nouălea valRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Feb 2021

Liga 1: Revirimentul piteștenilor continuă după al nouălea val

FC Argeș continuă parcursul incredibil și bifează a noua partidă fără înfrângere după ce au învins la limită FC Viitorul în Trivale. De partea cealaltă, formația constănțeană, care a anunțat despărțirea temporară de Bradley de Nooijer împrumutat în Ucraina la Vorskla Poltava, a ajuns la al optulea meci fără victorie de la succesul cu FC Hermannstadt din 10 ianuarie.

Frigul ce a coborât peste întreaga țară și vântul aspru ce accentua disconfortul termic au afectat exprimarea din teren a jucătorilor, dar, din fericire, zăpada nu a fost prezentă și gazonul a fost bun. Prima repriză nu a avut faze importante de poartă, cu toate că ambele formații au legat bine la mijlocul terenului, însă fără succes în treimea adversă. Piteștenii au trimis un prim șut, slab, pe direcția porții în minutul 4 prin Barbu, iar în minutul 23 au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid la Palic, în timp ce constănțenii au ratat o ocazie importantă în minutul 35 prin nou-venitul Jo Santos, un șut din colțul careului mic ce a trecut peste transversală.

Partea a doua a meciului s-a derulat după același scenariu, cu diferența că în minutul 71 Turda a înscris unicul gol al partidei reluând cu pieptul în plasă mingea căzută în careul mic al constănțenilor după centrarea din corner a lui Palic. În minutele de prelungiri Viitorul a avut șansa de a egala în urma unei centrări a lui Mățan reluate cu capul de Sabala, însă Greab s-a întins ca un arc și a respins până la Jo Santos, care a trimis peste poartă.

În urma victoriei din această seară, FC Argeș face 26 de puncte și trece pe locul 10, o poziție mai sus față de Viitorul care rămâne cu 25 de puncte și un meci în plus disputat.

 

FC Argeș - FC Viitorul 1-0 (0-0)

A marcat: Turda (min. 71)

FC Argeș (antrenor Mihai Ianovschi): Greab – De Jonghe, Turda, Maric, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Barbu (min. 65 De Lucas), Palic, Dumitru (min. 90+3 Grecu) – Malele (min. 73 Ndiaye)

FC Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru – Benzar (min. 46 Dussaut), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei (min. 83 Andronache), Artean, Ciobanu – Grădinaru (min. 83 Măţan), Ganea (min. 78 Sabala), Jo Santos

Alte știri din Liga 1